HBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Vintercup 2013

24. nov. 2013, 22:22 av Half Lampe

33 stk spilte Vintercupen 2013 Fordelt på 10 damer 19 herrer og 4 juniorer.

Da var helga over. Fantastiske resultater med 300 på Siw Fjellheim fra Askøy BK. Hun spilte 288 dagen før, men kula han seg opp etter 10 kastet og det ble en pause og det fikk henne ut av rytmen. Martin Lampe perset seg med 280 og ellers var det mange høye serier. Inngangen til finale spillet ble på pinnen. Sven Rune fra Askøy og Ben Jone fra Sandnes skilte det kun 1 pinne. Ben Jone trakk det lengste strået og ble 5 mann i steget mot Fred Larsson Stord BK. Her var det Fred som trakk det lengste med 235 mot 234. Kun en pinne der også.

Finalen mellom Oddvar Eide HBK og Espen Ekornsæter HBK ble en triller. Espen tapte første klart, og som vår turnering er er de da nullstilt. Espen begynte da med 7 strike og ente på 257 mens Oddvar startet med spiltt og gikk på en 5 bagger og spare og ei høne og ente på 243.. Dermed ble Espen Vintercup 2013 mester for Herre. Gratulerer.

Finalen mellom damene med Anja Olsen fra Cross og vår egen Kate ble også en triller. Kate trakk det lengste strået og vant med 6 pinner. Ikke mye men nok.
Finalen mellom Siw fra Askøy og Kate ble tett i begynnelsen. Kate holdt Siw nesten helt inn men en høne på slutten avgjorde kampen i Siws favør. Gratulerer.
Ellers hadde vi med 3 juniorer, Sondre, Reidar, Brage og Casper som gjorde en god prestasjon. Ønsker dem lykke til videre. Resultatene deres ser dere under.

Vi Gratulerer Siw Fjellheim og Espen Ekornsæther med seierene i Vintercupen 2013 og ser fram til Flintcupen på våren 1014. Takker alle som var med på å gjøre dette til en fest.

Her er resultatene:
http://www.bowlingres.no/turneringer/oversikt/?Turnering=3644