HBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Flintcup 2019

26. mars 2019, 20:49 av Half Lampe

45 spillere og over 100 starter er bra. Takk alle sammen.

Takker alle som bidro at Flintcupen 2019 ble en fin happing på Sheiken. Banene fungerte kjempe, Eivind må vi få takke for en flott jobb. Sammen med en liten tysker så gikk det fint. Takk.
Det var over hundre starter denne helga og ingen sure mine det er alltid kjekt. Vi takker alle som møtte opp og spilte og håper dere kommer tilbake ved en annen anledning. Det var mange som heia å klappa. Vi fikk en 300 serie av Sindre Eike Karlsen fra Cross BK. Hans første 300 Gratulerer. Seier ti Flintcupen gikk også til Cross BK med Adrian Kindervaag en Team Norge spiller. 2. plass gikk til vå egen Øivind Pettersen som kom med som turbo (høyeste 5. serie som ikke kom til finalespillet) og gikk hele veien via roll off med Espen Ekornsæter. Det betyr at begge spilte 212 i første finalekamp, og da er det første mann som ikke striker som ryker. Det ble altså Espen .
Det var gøy hele helgen og mange spennende og tette kamper. Det var ikke klart før siste kastet . Da med mange høye serier og mange splitter :-)
Haugesund BK stakk av med både beste C spiller Sonja Karin Vikse Wahlberg og beste D/E spiller Ann Kristin Johansen
Uansett en trivelig helg for oss som var der fra torsdag til søndag kl 17:30.
Takk for for denne sesongen alle sammen så treffes vi til neste år:
Forresten det var hele 7 juniorer med det er kjekt. Det er fremtiden og får håpe de er med oss videre. Vi har alle vært i den posisjonen. Når er vi dessverre i andre enden.
Her kan dere se resultater for Flintcupen 2019:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2019/flint_cup/resultater/?Puljesegment=11293&Report=Standard&fbclid=IwAR0NnqaNBXy-kOyzFh7EBWs8wAMYv_PB6pRjAWkLcm3JO0nPhQza43Yt97Q