Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

TBK-seier i alle 3 klassene i Molde Open

26. mars 2017, 22:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble full pott for TBK, med seier i alle 3 klassene. Anders Johansen vant juniorklassa, Mathias Reinertsen vant herreklassa, mens Grete Walstad Fosseide vant dameklassen.

Grethe var best i innledende, og best i pp-finalen, og vant fullt fortjent. Miriam L. Stivang og Merethe som tok seg videre fra mellomspillet, ble henholdsvis nr 2 og 3.

I herreklassa var det 12 stk i mellomspill 1. Jevnt og en del nerver, og Runar Marken Fredriksen blir cutten med 585.
I mellomspill 2 kom topp 4 fra innledende. Alle i topp 4 kom seg helskinnet gjennom mellomspillet, og fikk med seg Trond Erik og Øivind. Også her meget jevnt og spennende.

Her var Mathias overlegen, og hadde nesten 100 poeng ned til Sturla Holmlimo. Tomi Niitti tok 3.plassen.

Vi takker alle spillere og publikummere for ei flott turnering :-)