MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Sluttstatus bowling for bedriftslag sesongen 2016/17

24. april 2017, 13:08 av Harald Oterhals

Ytre Bowlinglag og Danielsen å I ble divisjonsvinnere.

Siste kamp ble spilt i forrige uke, og status kan gjøres opp. Det har vært en sesong med noe færre lag enn forrige, men kampen om hvem som ville vinne øverste divisjonen har vært mer intens enn på lenge. Ytre Bowlinglag gikk helt til topps, takket være godt spill i andre halvdel av sesongen hvor de ble det laget som sanket flest poeng i returoppgjørene. Dette er første gangen Ytre Bowlinglag vinner øverste divisjonen, en flott prestasjon!

Det var små marginer som skilte de fem beste lagene når 3 runder gjensto, Glamox var de nærmeste til å matche Ytre sin avslutning og tok 2. plassen etter å ha ligget lenger bak gjennom hele sesongen. Opprykkslaget Vegkontoret 2 lå lenge godt an til å vinne divisjonen, men ‘sensasjonslaget’ sviktet de siste rundene. 3. plassen må de likevel være godt fornøyd med. I siste runder møttes bunnlagene Flisekompaniet og Vegkontoret, hvor sistnevnte vant. Dette medførte at Flisekompaniet denne gangen havnet nederst.

Klar vinner av 2. divisjon ble Danielsen å I, etter å ha ligget i tet fra runde 1. Laget tapte ingen av sine kamper. Også denne sesongen har det deltatt mange lag som er med for første gang, noe som er veldig gledelig. Det vil naturlig nok i denne divisjonen vil være noe nivåforskjell mellom lagene, vi håper likevel at alle vil satse på nytt neste sesong.

Pokaler til vinnerne i hver divisjon er satt i bestilling.

Molde Bowlingklubb takker alle lag for deltakelse og gjennomføringen av sesongens seriespill. Til neste sesong er det ønskelig med enda flere lag, er det kjennskap til flere bedrifter som vil delta så er det fint om disse tipses foran neste sesong.

Innbydelse til ny sesong blir sendt ut ca. 20. august, med oppstart 1. runde i midten av september.

Sluttabeller og kampstatistikk finnes for vanlig under Dokumenter til venstre i skjermbildet.