Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Øivind vant Høststormen

1. okt. 2017, 22:37 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble en lang dag på Panorama Bowling, med mange spennende matchplay-dueller. Til slutt var det Øivind som kunne slippe jubelen løs etter å ha slått Eivind i finalen.

Allerede i første pulje satte Bendik standarden, med 1361 inkl. hcp. Den summen var det ingen som klarte å slå, og sammen med Tomi (1349 i siste pulje) gikk de rett til matchplay-runde 2.

I matchplay 1 hadde vi følgende matcher:
Christer som var nr 3 etter innledende, vant 2-0 over Sverre som tok seg videre gjennom turbo.
Kristian som var nr 4, møtte Tara som kom videre gjennom turbo. Kristian tok seg videre med 2-0.
Kurt som var nr 5 etter innledende, møtte Tom som var nr 12 og dermed cutten med 1196. Begge startet rolig, men det tok seg opp i serie 2. Kurt gikk seirende ut av begge seriene.
Roger var nr 6, og møtte nr 11 etter innledende, Eivind. Der var Eivind sterkest og vant 2-0.
Øivind som var nr 7, møtte Tore som var nr 10. Tore vant første serie, men Øivind vant de to siste og tok seg videre.
I siste duell møttes nr 8 og 9 fra innledende, Morten og Trond Erik. Trond Erik vant første, men Morten kom tilbake og vant de 2 siste og tok seg dermed videre.

I neste runde kom Bendik inn og møtte Eivind. Det ble 2 jevne serier, der Eivind gikk seirende ut av begge.
Tomi kom inn og møtte Morten. Tomi vant første, men Morten slo tilbake og gikk videre med seier i begge de to siste seriene.
Christer og Øivind sto også for en jevn og spennende duell. Med hver sin seier, ble alt avgjort på slutten i siste serien, der Øivind knepent trakk det lengste strået.
Også i duellen mellom Kristian og Kurt var det spenning helt ut til slutten av 3.serien. Der var det Kristian som var sterkest og tok seg videre.

Eivind og Kristian måtte ha 3 serier for å kåre en finalist. Eivind var best ettersom det dro seg til, og vant greit siste serien.
Øivind og Morten måtte også ha 3 serier for å kåre en vinner. Øivind gikk til slutt seirende ut av denne duellen.

2 jevne serier i finalen mellom Øivind og Eivind. Ingen av seriene ble avgjort før i 10.ruta, men Øivind gikk seirende ut av begge, og vant dermed årets utgave av Høststormen.

Takker alle spillere for besøket. Både hjemlige og de tilreisende som tok turen til oss. Det setter vi pris på :-)