MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

NORGESMESTERSKAPET FOR LAG

8. des. 2017, 11:52 av Grethe Danielsen

Torsdag 16. November satt vi oss i bilene og kjørte til Hamar for å delta på Lag-NM.
Ett herrelag og for første gang i historien, ett damelag!
Fredag 17. november kl 09:00 var første lag ut. Det var herrelaget som skulle ut i aksjon. De startet bra i første serie, med 1029, andre serie satt ikke like godt og endte med 922. Da tredje og siste serie var ferdig spilt, hadde de tatt tak i seg selv og avsluttet med 1059. Det endte med at de spilte seg opp til en 11. plass og var med det videre til kvartfinalen. Tore ble dagens beste med fantastiske 695.
Da klokken var 13:00 på fredag, var det damene sin tur å vise seg frem. De spilte totalt 1912 på tre serier og kom seg videre til semifinalen. Merethe ble beste dame med 509.
Lørdagen kom, og ingen av lagene greide å spille opp mot sitt aller beste. Herrelaget endte på en fin 14. plass totalt og damene endte på en fin 11. plass. Men vi var best når det gjaldt å støtte opp mot egne lag. Herrelaget var nok i førersetet på akkurat dette, for når damene spilte, var de så entusiastisk og så gode supportere at de fikk nesten en hel bowlinghall til å følge med på Moldedamene.. De viste mange den helga hvordan det skal og bør gjøres. HEIA MOLDE.

Denne helgen ga oss en del erfaring, spesielt vi som var med for første gang i ett lag-NM. Det å spille 4-5 personer på ett lag og på en bane, gjør at vi må holde konsentrasjonen oppe og følge med på både spillere og kuler.
Herrelaget besto av Tore, Øivind, Morten, Inge og Kjell.
Damelaget besto av Irene, Grethe, Merethe og Tara.

En flott gjeng på tur og håper vi klarer å stille flere lag neste gang.