Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Øivind til topps på Molde Cup 9

4. mars 2018, 07:29 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble en spennende avslutning på Molde Cup 9, der Øivind striket ut siste rutene for å slå Gaute med 1 enslig pinne. Meget solid spill med 1432 på Øivind, og som nevnt Gaute kun 1 pinne bak. Kjempespill av unggutten. Tore på 3.plass med 1310.

Det drar seg til i konkurransen om de ulike trøyene på årets Molde Cup. Med kun en cup igjen er noen trøyer avgjort, mens det er stor spenning rundt et par av trøyene.
Det drar seg også til om hvem som går til finale i Molde Cup. De 6 beste resultatene teller, og det er 8 som går til finale. Gaute er nå inne på 8.plass med sine 26 poeng, men Irene er poenget bak. Og Inge og Arild H er også på skuddhold.

Når det gjelder den gule sammenlagttrøya, sponset av Panorama Bowling Proshop, så avgjorde Øivind den konkurransen nå. Etter seieren nå, er det 15 poeng ned til Bendik på 2.plass.

Den grønne strike-trøya sponset av Kiwi er det fortsatt knyttet spenning til. Med sine 14 striker på Molde Cup 9, tok Øivind tilbake ledelsen, og har nå 63 striker. Men det er bare 4 striker ned til Morten som jager bak.

Arild Heltne har avgjort veteran-trøya, sponset av Panorama Bowling. Med 4 strake 5-poengere har han nå 9 poeng ned til Kjell på 2.plass.

Fortsatt spenning i klatrekonkurransen, sponset av Oskar Sylte. Gaute spilte 40 pinner over snittet sitt på Molde Cup 9. Tok med det 5 poeng og tok over ledelsen med sine 10. Morten, Bendik og Arild Berg jager bak med 8 poeng, mens Tore og Irene har 7. Helt åpent før siste cup.

Dametrøya, sponset av Shell, er også avgjort. Irene tok nok en 5-poenger, og har nå 10 poeng ned til Tara på 2.plass.