MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fantastisk ligahelg :-)

6. mars 2018, 20:58 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er ligarunde 10 over, og det ble en kjemperunde for Molde BK. Hele 13 poeng ble det, fordelt på alle lagene våre.

1.laget tok 4 poeng etter å ha slått Syv Søstre 11-1 på lørdag og Verdal 8-4 på søndag. Syv Søstre tok poeng i første serien, etter det var det full kontroll og strålende spill. Bendik kom inn etter første serien og leverte knallspill, og ikke minst har vi fått Kai tilbake for fullt etter skade.
Morten bestemann med gode 956.
Mot Verdal startet det likedan, 2-1 til oss. Så kobler vi grepet med 3-0 i neste, men Verdal slår tilbake med godt spill og vinner 3-0 i 3.serie. Dermed er det åpent før siste serie. Der leverer vi årsbeste, med sterke 1005 på laget. Allikevel var det jevnt og full kamp fram til 9.ruta, men vi avgjør begge oppgjørene til vår fordel. En god 8-4 seier mot et Verdal-lag som spilte bra. Øivind best med gode 985.

2.laget tok i mot Kristiansund på lørdag. Bortelaget får med seg et banepoeng i hver av de to første seriene, men det er aldri tvil om hvor seieren skal havne. Solid spill av hele laget, og en solid 10-2 seier. Inge best med gode 875.
På søndag var det kamp mot Molde 4. 4.laget yppet seg i første serien, tok banepoeng og truet totalen. Men etter det hadde 2.laget full kontroll og vant 11-1 etter mye bra spill. Arild H best med 841. Silje best hos 4.laget med 746.
Molde 4 spilte også på lørdag, da de slo til med seier 7-5 over Kristiansund. Meget imponerende :-)
Kampen var avgjort etter 3 serier, så da gjorde det ikke noe at Kristiansund tok med seg alle banepoengene i siste serien. Silje best også i denne kampen med 758.

3.laget var på tur til Kristiansund på søndag, for å møte begge lagene der.
Mot 1.laget deres kom vi best i gang og vant 3-0 første serien. Men med 5-1 til dem de 2 neste seriene, måtte vi slå tilbake i siste. Det gjorde vi, og det holdt nesten til seier. Men det ble en fin uavgjort i første kamp. Trond Erik og Christian best med 739 på begge.
I kamp 2 spiller vi 200 pinner lavere enn første kamp, men vinner allikevel komfortabelt 10-2. Trond Erik best med 786.

1.laget ligger nå helt på topp i sin avdeling, 1 poeng foran Munken 2, men med en kamp mer spilt. Dette blir spennende helt ut.
Ikke noe mindre spennende i 3.div der Molde 2, Haram og Molde 3 ligger på samme poengsum foran siste runde. 2.laget har overtaket når det gjelder banepoeng, men har en vanskelig bortekamp mot Haram i siste.