Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Alexander Myhre og Hanne B. Spets til topps i Molde Open

20. mars 2018, 17:41 av Øivind Bøhle Nordhagen

Ei flott turnering er over, og det har vært ei uke med veldig mye bra spill.

Når alle starter var unnagjort, ledet Øivind med 2210, mens Kai var på 2.plass med 2098. En gammel lagkamerat, John, slo likegodt til med en 300-serie, og la seg på 3.plass etter innledende. I tillegg kvalifiserte Morten, Kristian M, Inge, Sverre og Arild H seg til finale.
Irene ledet dameklassa etter innledende med 1815, mens Grethe var nr 4, Tara 5 og Lisa nr 8. Grunnet lav påmelding hos damene, gikk alle videre til finalespill.
Mathias kom på 3.plass i jr-klassa, og spilte kjempebra. Satte bla.a personlig rekord med 217 
Gaute Skar-Hovde (Haram) vant jr-klassa med kjempespill. Her var det ikke finalespill.
Andreas Engan Aas ble nr 2 og Emilie Marie Aas nr 4.
I første mellomspill klarte Inge og Morten å komme seg blant de 6 som gikk videre. Kristian endte på 7.plass, 12 pinner bak cutten, mens Sverre og Arild også røk ut.
I mellomspill 2 kom topp 6 inn, og damene skulle også i aksjon. 6 av 12 herrer skal videre til finale, mens hos damene er det 4 av de 8 som skal videre.
Øivind og Morten kommer seg videre som henholdsvis 4 og 5, mens Kai og Inge må takke for seg etter disse 3 seriene. Jevnt mellom plass 2-6, mens Alexander Myhre (Verdal) har ca 100 pinner å gå på etter fantastisk spill.
Hos damene mister vi Grethe, Tara og Lisa, mens Irene går videre til finale som nr 3, men det er ganske jevnt, Hanne (TBK) har dog et lite forsprang til forfølgerne.
Øivind starter best i finalen og plukker inn en del av forspranget til Alexander. Tar inn noen pinner til i 2.serien, men Alexander slå tilbake skikkelig i siste serien og vinner til slutt veldig komfortabelt. Øivind har grei kontroll på 2.plassen, mens Sander (TBK) kom sterkt på slutten og tok 3.plassen. Flott spill av junioren, og henviste med det far Lindstad (Munken) til 4.plass. Christer (TBK) rett bak på en 5.plass, mens Morten ble nr 6.
Irene startet finalen veldig bra, og tok bra innpå i 1.serien. Det ble stillingskrig i 2.serien, før Hanne viste seg som den beste i siste serien, og tok en komfortabel seier til slutt. Irene tok en flott 2.plass, mens Fredrikke (Oppdal) ble nr 3 og Hege (Hallingkast) tok 4.plassen.

Vi ønsker å takke alle som deltok, og spesielt de som måtte reise et stykke for å komme til oss. Sammen var dere med på å skape ei bra og trivelig turnering. Mye godt spill og gode prestasjoner. Og en ekstra gratulasjon til vinnerne; Alexander, Hanne og Gaute 