Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gaute suveren på Molde Cup 10

21. mars 2018, 09:58 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er Molde Cup 10 ferdigspilt, og det var fantastisk spill av junioren Gaute Skar-Hovde. Med sine 1518 inkl. hcp, var han suveren. Morten ble nr 2, mens Øivind ble nr 3.

Dermed er Molde Cup ferdigspilt for denne sesongen, kun finale gjenstår. Med 6 beste resultater hos hver enkelt fra de 10 Molde-cupene, så er følgende 8 spillere klare for finale: Øivind, Morten, Bendik, Tore, Tomi, Kristian M, Gaute og Tom. Irene endte på samme sum som Tom, men Tom går foran på høyest plassering underveis. Finale spilles mandag 9/4, kl 19.

Den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling Proshop, var avgjort før denne cupen. Øivind var til slutt 16 poeng foran Morten som ble nr 2.

Den grønne spurttrøya, sponset av Kiwi, var det knyttet mer spenning til. Der ledet Øivind med 4 striker foran Morten før denne cupen. Øivind startet med 10 striker på de 10 første forsøkene, men så var det stopp. Morten ga seg aldri, og med strike i første kastet i 10.ruta i siste serien hadde han mulighet på 14. Men det stoppet på de 12, og dermed vant Øivind spurttrøya 2 striker foran Morten.

Veterantrøya, sponset av Panorama Bowling, var avgjort allerede sist gang. Arild H var til slutt overlegen, og vant 13 poeng foran Kjell, med Roar på 3.plass.

Klatretrøya, sponset av Oskar Sylte, var det fortsatt stor spenning om. Gaute ledet før denne cupen, og med det spillet han viste denne kvelden, så tok han 5 poeng i klatrekonkurransen og vant. Vant til slutt 5 poeng foran Irene.

Dametrøya, sponset av Shell, var også avgjort før denne cupen. Irene var suveren, og vant 12 poeng foran Tara, med Grethe ytterligere 3 poeng bak.

Takk for flott deltakelse i Molde Cup denne sesongen. Vært utrolig mye bra spill på forskjellige profiler. Vi ser fram til ny sesong med Molde Cup, og håper minst like bra deltakelse da :-)