MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Invitasjon til bedriftscup for lag

2. april 2018, 14:27 av Harald Oterhals

Som avslutning på sesongen inviterer Molde Bowlingklubb alle lag som deltok i seriespillet til bedriftscup for lag.

Hvert lag får handicap (HCP) på bakgrunn av lagpinnefallet i serien. Med utgangspunkt i laget (Team Danielsen å I) med høyeste pinnefall i seriespillet, gis øvrige lag HCP med 80% av differansen mellom beste og eget lag. Dette er et meget gunstig HCP-nivå, mest vanlig er at HCP er satt til 60-70% mot beste lag.

Det bør derfor ligge godt til rette for jevne og interessante kamper, og med forhåpentlig også en og annen ‘cupbombe’. Invitasjonen skulle egentlig ut til lagene før påske. Når dette ikke har skjedd så håper Molde BK likevel på at sesongens bowlingfokus og interesse er tilstede et par uker til i takt med de fortsatt vinterlige utetemperaturene.

Det blir lagt opp til avvikling av bedriftscupen de to første ukene etter påske. Kampene i første runde spilles onsdag 4. og torsdag 5. april. Det betyr kort påmeldingsfrist som er i løpet av tirsdag 3. april. Alle lag spiller 1. runde nevnte datoer, i tilfelle noen kamper ikke kan spilles så er det satt opp reservetidspunkt tirsdag 10, april. Om ikke alle kampene som er satt opp 4. og 5. april kan spilles, så vil disse kamptidspunktene også være reservetidspunkt for øvrige kamper.

Det laget som vinner cupturneringen får et napp i en ‘vandrepokal’. Selv om pokalen er ca. 15 år gammel, så er den fortsatt ikke vunnet til odel og eie med 3 napp av noen lag. Dette er også en god grunn til at det på nytt blåses liv i cupspill for bedriftslag.

Nærmere om bedriftscupen:

Påmeldingsavgift: Ingen avgift, betalt påmelding til serien inkluderer også cupspillet. Som i serien må leie av bane og evt. sko betales til Panorama Bowling.

Hvem kan delta: Alle lag kan stille med spillere som har deltatt i seriespillet denne sesongen. Som i serien kan inntil 5 spillere delta pr. kamp.

Gjennomføring: Målet er at cupspillet skal avvikles i ukene 14 og 15 (to første uker etter påske). Molde BK har i samråd med hallen satt opp følgende datoer/klokkeslett for kampene:

1. runde: For å sikre at alle lag kan delta, så er det i tillegg avsatt noen reservedatoer.

Kvartfinale/semifinale/finale: Kampene spilles i uke 15 og blir satt opp uten reservedatoer. Endelige datoer vil imidlertid bli bestemt når det innledende spillet (1.runde) er ferdig.

Påmeldingsfrist som nevnt tidligere: Tirsdag 3. april. Påmelding kan skje pr. epost, telefon eller på Facebook (se nedenfor).

Selv om det er kort påmeldingsfrist og kort tid til de første kamper, så håper Molde Bowlingklubb at alle lag finner opplegget interessant. Vi ser fram til at alle 14 lag melder seg på!

Fra neste sesong vil klubben, i tillegg til web-siden, ta i bruk egen Facebook-side for bedriftsbowlingen. Siden er oppe å gå allerede nå, og vi ønsker at alle lag og spillere bruker denne i forbindelse med avvikling av cupturneringen. Søk opp 'bedriftsbowling Molde' i FB.

HVEM BLIR CUPMESTER 2018 ?

Ha en fortsatt fin påskefeiring så lenge!

Med hilsen
Molde Bowlingklubb
Harald, mobil 91559940 - ta kontakt om noe er uklart

Alle kamptidspunkt, og opplegget ellers for hele cupen, er vist i vedlagte Excel-fil.https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8119&Tittel=Bedriftscup-2018 />
(Invitasjonen er for øvrig sendt alle kontaktpersoner på epost/SMS) lørdag.