Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Morten vant finalen i Molde Cup

12. april 2018, 20:06 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble en meget spennende pp-finale på årets Molde Cup. Mye høyt spill og jevne dueller på en langolje-profil som endret seg
Til slutt var det Morten som stakk av med seieren, et poeng foran Gaute. Tomi tok 3.plassen.

Det var mange som var med helt i toppen underveis, og det skiftet litt for hver serie. Med 279 i 5.serien var plutselig Tomi helt oppi der også, mens Gaute og Morten var høyt oppe hele veien. Morten var den jevneste og spilte over 200 i alle seriene. Men Tomi slo Morten i siste duell, samtidig som Gaute vant sin duell, og det var ingen som hadde helt kontroll på scoren. Men med seriene lagt inn, så var det Morten som sto igjen som vinner.
Vi gratulerer Morten med seieren :-)
Vil også gratulere alle finalespillerne med strålende innsats, og premie til alle i finalen.
Vært en flott Molde Cup i år med bra deltakelse. Håper alle er klare til en ny sesong med Molde Cup fra høsten av :-)