MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Serierunde 11

12. april 2018, 23:41 av Øivind Bøhle Nordhagen
logo Molde BK.jpg

11.serierunde er historie, og det ble ikke helt den runda vi hadde håpt på. Alle 4 lagene var i aksjon, og det endte med 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap.

1.laget tok turen til Orkanger for å møte Orkla. Med seier og masse banepoeng, ville opprykket være i boks. Men det ble en tøff kamp. Uavgjort halvveis, før Orkla vant 3-0 i 3.serien. En sterk sluttspurt og 3-0 til oss, berget uavgjort og det ene poenget vi trenger for å rykke opp. Opp til oss selv foran bortekampen mot Oppdal i siste serierunde.
Morten best av våre med 888.

2.laget tok turen til Brattvåg, og seriefinale mot Haram. Poengsummen var lik før siste runde, men vi ledet på banepoeng, så uavgjort ville være nok for å ta Haram.
Men det starter verst mulig, taper 3-0 første. 6-3 til Haram før siste serie, vi må ta alle poengene. Det går nesten. 8 pinner i ene duellen skiller oss fra uavgjort. En bra kamp av oss, vi spiller høyere enn hjemmelaget, og det holdt nesten. Kristian M best med 833.

Med 7-5 seier til Haram, så hadde Molde 3 en bitteliten mulighet for å vinne avdelinga. Men den muligheten røk allerede i første serie, da Kristiansund vant 3-0. Ble til slutt 11-1 til Kristiansund. Sverre best med 706.

4.laget gjorde jobben og stod for vår eneste seier denne runda. Meget bra spill og hele 9-3 over Kristiansund 2. Bra kontroll hele veien etter å ha startet med 3-0 i første. Jørgen best med 709.