MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Morten med suverent spill og seier på Molde Cup 2

26. sep. 2018, 13:17 av Øivind Bøhle Nordhagen
s-l1600.jpg

Hele 31 spillere deltok på Molde Cup 2, fantastisk engasjement og ny rekord på deltakere.
Men det var en av disse 31 som skilte seg ut denne kvelden. Morten vartet opp med fantastisk spill, og vant suverent. 241 i snitt på Dead Man's Curve står det respekt av :-) Grethe fortsetter sitt gode spill for tiden, og ble nr 2. Gaute ble nr 3.


Eivind tok med kveldens resultater over gultrøya, sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Han har 3 poeng ned til Gaute, og 4 poeng ned til Øivind og Morten.

Morten satte mest striker denne kvelden, med sine 10. Med det tok han over ledelsen i kampen om den grønne spurttrøye, sponset av Kiwi. 2 striker foran Eivind og Gaute som jager bak.

Roar Lindseth ble beste veteran på Molde Cup 2, men med sine 3 poeng leder fortsatt Arild H veterantrøya, sponset av Molde Fotballklubb.

Morten tok mest klatrepoeng, og ligger likt med Øivind på topp i kampen om klatretrøya som er sponset av Thon Hotel Moldefjord. Morten spilte 31,67 høyere enn snittet sitt, og var med det ca 11 pinner foran Gaute og Lisa på plassene bak.

Grethe ble beste dame, og tok ledelsen i kampen om den rosadametrøya, sponset av MoldeTorget. Hun er 3 poeng foran Irene, og 5 poeng foran Tara som var nest beste dame denne kvelden.

Her er link til trøyeoversikten: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8474&Tittel=Moldecup1819(2) />
Her er link til kveldens resultater:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/molde_cup_2/resultater/?Puljesegment=11055&Report=Standard