MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ligarunde 2: En del poeng og bursdagsbowling :-)

2. okt. 2018, 22:17 av Øivind Bøhle Nordhagen

2 seire for 2.laget, seier og tap for 1.laget, uavgjort for 3.laget og tap for 4.laget. Det var ei kort oppsummering ;-)

2.laget var først ute, med kamper mot Oppdal og Oppdal på lørdag formiddag.
Det ble en triller av en kamp mot Oppdal. Oppdal kom best i gang og ledet 3-0. Vi snur det, og leder 5-4 før siste. Altså må vi vinne en duell og total for å sikre seier. Og det blir meget jevnt. Ingenting er avgjort før helt på slutten, men litt stang inn og best når det gjelder, så tar vi alle poengene. Dermed 8-4, Kristian G best med 801.
I kampen mot Oppdal 2 var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Vi hever oss med over 200 poeng, og er nesten 900 poeng foran Oppdal 2. Det blir til slutt 11-1 og Kristian G er best med 898.

1.laget hadde tatt turen til Bergensområdet, og hadde kamp mot Stord på lørdagskvelden. Det blir kun en nesten-kamp fra vår side. Hjemmelaget spiller greit, og vi klarer dessverre ikke helt å følge. Vi vinner kun en duell hver runde, og det er ikke nok. I 2.serien er vi veldig nær, men dessverre lykkes vi ikke helt. Morten spiller dog veldig bra, og ender på 661.
Dagen etter har klubben bursdag (19 år), og det kan vel ikke bli en bedre gave enn en sterk borteseier over Askøy :-) 2-2 etter første serie. I 2.serie sliter vi litt mer, men Bendik og Malme berger et veldig viktig banepoeng. Dermed trenger vi alle poengene i siste. Og det blir utrolig spennende. Først drar Morten og Tore i land en utrolig jevn duell. Kai og Øivind har brukbar kontroll på sin duell, men det er fantastisk spennende med Bendik og Malme. De ligger litt bak underveis, men ei lang strikerekke fra Malme holder liv i håpet. Selv etter ei lang pause pga banefeil, settes det strike i 9.ruta. Bendik setter 2 striker i 10.ruta, dermed er muligheten der. Og når Malme setter strike på første kastet, er mye gjort. Etterfulgt av bra pinnefall på neste kast, er poenget i boks.
Kai og Øivind gjør jobben og fyller 10.ruta si, og seieren er i boks. Deilig seier :-) Øivind best med 574.

3.laget og 4.laget tok turen til Røros. 3.laget startet bra med 2-1 seier i første runde. Men Røros kommer tilbake, og leder 6-3 før siste. En veldig spennende siste serie, der vi vinner begge duellene og berger uavgjort. Kjempebra kriga. Christian best med 757.

4.laget fikk det tungt mot et Røros-lag som hevet seg 100 pinner i forhold til kampen mot 3.laget. Men laget står på og tar med seg 2 banepoeng. Silje er best med 707.