MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fantastisk spill og seier til Tara

16. okt. 2018, 23:24 av Øivind Bøhle Nordhagen
bowlingbilde4.jpg

Tara vartet opp med storspill på Molde Cup 3, og vant til slutt overlegent. Med 1505 inkl. hcp, var hun nesten 100 pinner foran Tomi og Øivind som tok henholdsvis 2. og 3.plass. Mye høyt spill på den 48 fot lange Great Wall of China, så det ble hard kamp om poengplassene.


Øivind har tatt ledelsen på gule sammenlagttrøya, som er sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. 3 poeng bak jager Gaute og Morten.

Morten slo til med hele 15 striker av de 18 mulige i 10.ruta denne kvelden, og var i en klasse for seg selv. Nå leder han spurttrøya sponset av Kiwi Minipris med god margin, hele 8 striker foran Øivind.

Arild H leder fortsatt veterantrøya, sponset av MFK, med sine 10 poeng. Men jages av Roar og Tomi, som begge har 8 poeng.

Tara var den som spilte høyest over sitt eget snitt denne kvelden, hele 56,27 mer enn snittet sitt. Silje spilte 41,14 over sitt eget snitt. Med sine 5 poeng tok Tara steget opp til Øivind og Morten, og dermed er det 3 som deler ledelsen på klatretrøya, sponset av Thon Hotel Moldefjord.

Tara ble jo selvfølgelig også beste dame, og tok med det innpå Grethe i kampen om dametrøya, sponset av MoldeTorget. Men Grethe har plukket bra med poeng på alle cupene, og med 3 poeng denne gangen har hun 11, 3 poeng mer enn Tara.

Her har dere fullstendig oversikt over trøyer og sammenlagtstilling: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8521&Tittel=Moldecup1819(3) />
Og her har dere resultatlista for Molde Cup 3:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/molde_cup_3/resultater/?Puljesegment=11085&Report=Standard