MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Damene og 3.laget til topps på tabellen :-)

7. nov. 2018, 22:13 av Øivind Bøhle Nordhagen

I helga var det liga kamper og samtlige lag i Molde BK måtte ut i ilden.

Først ut var damene som tok i mot Sølvkula, damene vant komfortabelt 11-1 og samtlige damer spilte over 700 noe som ga oss en ny lag high-score! Irene var best med 790. Med seieren topper damene tabellen :-)

3. og 4. laget tok turen til Heimdal og begge lagene spilte kamper mot Heimdal 2 og 3. Samtlige poeng ble med hjem :-), og det ble dermed 4.lagets første seier for sesongen (og det med to debutanter). Sverre best i første kampen for Molde 3 med 757, mens Mathias var best i andre kampen med 719.
Hos Molde 4 var Christian og Harald best i første kampen med 691. Harald var best i andre kampen med 750. Flott innsats av debutantene Jamie og Andrea :-)
3.laget topper 3.div avd B.

2. laget tok turen til Ulsteinvik grunnet stort forfall før rundens liga oppgjør måtte to av damene som spilte mot Sølvkula kaste seg rundt etter sin kamp og kjøre ned til Ulsteinvik for å spille. Det ble et knepent tap, 5-7 mot Ulstein, og det sto bare om få poeng i siste serien. Irene best med 704.

1. laget tok i mot Vepsa og Larvik på søndagen, der ble det seier i første kampen mot Vepsa. Meget bra spill av hele laget, og vi ledet 8-0 etter 2 serier. Bendik best med gode 708 på sine 3 serier.
Det ble dessverre tungt mot Larvik i kamp 2, og tap 2-10. Vi henger greit med, men Larvik best nesten hver gang det drar seg mot slutten av seriene. Manglet de høye seriene for å dra seieren i land. 2-6 før siste, og kommer godt i gang i jakten på uavgjort, men det ville seg ikke. Øivind best med 651.