MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fantastisk oppvisning av Morten på Molde Cup 5

28. nov. 2018, 09:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 5 ble spilt på San Marino Open 2006, 37 fot. Og best av alle, i en særklasse, var Morten. Strålende spill sørget for en suveren seier foran Arild H og Tomi som begge leverer meget bra.


Med seieren her, tar Morten over ledelsen i kampen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Tomi har samme poengsum, mens det er 5 poeng ned til Øivind på 3.plass.

Morten fortsetter å sette striker i 10.ruta, og ligger fortsatt best ann til å vinne spurttrøya som er sponset av Kiwi Minipris. Tomi satte 12 striker og tok med det inn 1 strike på Morten, men har 8 striker opp.

Arild og Tomi har dratt litt fra i kampen om veterantrøya, sponset av Molde Fotballklubb. Tomi er nå 1 lite poeng foran Arild, mens det er ytterligere 5 poeng ned til Roar.

Morten spilte høyest over eget snitt denne kvelden, og koblet med det grepet om klatretrøya som er sponset av Thon Hotel Moldefjord. Tomi var nærmest på snitt, og legger seg med det på 2.plass, 2 poeng bak Morten.

Grethe var nok en gang best blant damene, og har nå et solid overtak på dametrøya, sponset av MoldeTorget. Med en ny 5-poenger har hun 10 poeng ned til Silje og Irene som er nærmest.

Her er oversikt over sammenlagtstillingen: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8636&Tittel=Moldecup1819(5) />

Og her er resultatene fra Molde Cup 5:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/molde_cup_5/resultater/?Puljesegment=11134&Report=Standard