MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Status bedriftsserien når halvparten av kampene er spilt

17. des. 2018, 16:25 av Harald Oterhals
Bilde1.jpg

To av Molde Bowlingklubb sine sponsorer, Romsdalsbanken og Panorama Gutters, møttes i siste runde i divisjon 2 før juleferien.

Da er halve serien ferdigspilt, og alle lagene har med det også spilt like mange kamper.

I 1. divisjon har tre lag skilt seg klart ut med Fliseksperten helt øverst, tett fulgt av Glamox og Danielsen å I. Lagene har alle vunnet sine kamper mot de øvrige fire lagene i divisjonen, de poengene som er avgitt er i innbyrdes oppgjør. Fortsetter denne trenden, så vil returoppgjørene bli avgjørende for hvem som står som vinner av divisjonen når løvetannen spretter opp utpå senvinteren.

Helt nederst ligger Posten/Bring som vant divisjonen forrige sesong og som nå ser ut til å ha senket ambisjonene. Laget er riktignok inne i et ‘hamskifte’, og har fortsatt stort potensiale. Kanskje kan laget stelle i stand ubehagelige utfordringer for de nevnte topplagene i returoppgjørene?

I 2. divisjon har de øvrige lagene så langt hatt store utfordringer med å tukte Panorama Gutters. Damene, som er i flertall på laget, har så langt prestert pinnefall på godt 1.divisjonsnivå. Og har stø kurs mot et etterlengtet opprykk. Nykommerne Romsdalsbanken sliter i bunnen av tabellen, men spilte sin beste kamp i siste runden før juleferien. Fortsetter fremgangen for laget også på nyåret?

Selv om nivået i begge divisjonene så langt er noe ujevnt, så viser fjorårssesongen at det godt kan bli en annen poengdeling når returoppgjørene starter. Forrige sesong endte annet hvert returoppgjør med annen poengfordeling enn i første kamp, 11 av 21 oppgjør i 1. divisjon, og i 9 av 21 i 2. divisjon.

Molde Bowlingklubb takker lagene for en godt gjennomført første halvdel av sesongen. Spesielt de første 5 rundene ble gjennomført så å si helt etter oppsettet i terminlisten. Over nyttår vil klubben likevel komme med noen klarere retningslinjer for gjennomføringen av seriespillet. Til det beste for alle lagene, for bowlinghallen og for klubben som arrangør.

Molde Bowlingklubb ønsker alle bedriftsspillere en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!