MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Strålende spill og seier til Arild H

4. jan. 2019, 00:06 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 6 ble spilt på husprofilen, og best av alle denne kvelden var Arild H. Meget bra spill hele veien, og 1480 inkl. hcp. Bendik var nærmest med 1442, mens Grethe tok 3.plassen.

Tomi ble nr 8, og med sine 3 poeng tar han over ledelsen i kampen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Morten og Grethe følger 3 poeng etter.

Morten ligger fortsatt best ann til å vinne spurttrøya som er sponset av Kiwi Minipris. Tomi satte 12 striker og tok med det inn 1 strike på Morten, men det er 7 striker opp.

Arild tok tilbake ledelsen på veterantrøya, sponset av Molde Fotballklubb. Tomi er nå 2 poeng bak Arild, mens det er ytterligere 7 poeng ned til Roar.

Bendik spilte høyest over eget snitt denne kvelden, foran Christian, Grethe og Eivind. Morten har fortsatt grepet om klatretrøya som er sponset av Thon Hotel Moldefjord. Tomi og Bendik følger 2 poeng bak Morten.

Grethe var nok en gang best blant damene, og øker stadig på dametrøya, sponset av MoldeTorget. Med en ny 5-poenger har hun 13 poeng ned til Irene og Tara som er nærmest.

Her er sammenlagtliste: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8692&Tittel=Moldecup1819(6) />

Og her er resultater fra Molde Cup 6:
https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8692&Tittel=Moldecup1819(6) />