MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Tomi til topps på Molde Cup 7

15. jan. 2019, 23:07 av Øivind Bøhle Nordhagen

Tomi viste fram meget spill på Molde Cup 7. På "Dead man's curve" var det kun Gaute som var i nærheten, men han måtte se seg slått med 29 pinner. Morten tok 3.plassen.

Med det økte Tomi ledelsen i kampen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Med sine 47 poeng har han 7 poeng ned til Morten, og ytterligere 4 poeng ned til Gaute på 3.plass.

Det ligger ann til å bli en meget spennende innspurt når det gjelder spurttrøya, sponset av Kiwi. Morten leder fortsatt, men Tomi tok inn 4 striker denne gangen, og er kun 3 striker bak Morten. Gaute er 8 striker bak, og har fortsatt en liten mulighet han også.

Tomi tok også over ledelsen i veterankonkurransen som sponses av Molde Fotballklubb. Arild H kunne ikke stille denne gangen, og ligger nå 3 poeng bak Tomi.

Tomi tok også over ledelsen på klatretrøya, sponset av Thon Hotel Moldefjord. Ettersom han spilte høyest over eget snitt, tok han 5 poeng, og har nå 3 poeng ned til Morten og 5 ned til Bendik. Gaute, Lisa og Gerda var de andre som plukket poeng i klatrekonkurransen.

Irene var best av damene denne kvelden, og tok med det 3 poeng inn på Grethe. Grethe har fortsatt en komfortabel ledelse på dametrøya, sponset av MoldeTorget. Hele 10 poeng er det ned til Irene på 2.plass.

Her er sammenlagtstillingen: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=8725&Tittel=Moldecup1819(7) />

Og her er resultatene fra Molde Cup 7:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2019/molde_cup_7/resultater/?Puljesegment=11189&Report=Standard