MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Oppsummering runde 9

1. mars 2019, 22:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Alle lag var i aksjon denne helga. Noen resultat gikk vår vei, andre ikke. Vi står foran en meget spennende innspurt i seriespillet.

1. laget tok i mot Askøy og Stord hjemme på søndag. Molde BK startet den første kampen med 4-0 og så seg aldri tilbake og vant tilslutt hele 12-0 mot Askøy. I den andre kampen opprettholdt Molde den høye lagscoren og vant 9 - 3 mot Stord. De tar med seg 4 viktige poeng mot de siste rundene av serien :D

Damelaget dro til Kongsberg for å spille dobbel kamp mot Sølvkula, to viktige kamper for damene. I den første kampen kommer damene ut med en 1-2 ledelse etter den første serien, men de 3 resterende seriene vinner Sølvkula 2-1 og med det vinner Sølvkula til slutt 7 - 5. Damene vett at den neste kampen er viktig å vinne for at Sølvkula ikke skal rykke ifra i serien. Etter den første og andre serien leder Sølvkula 5 -1, og mye så ut til å være tapt men damene klarte å hente inn et ekstra gir og vinner de to siste seriene 1 - 5. Damene klarer uavgjort, selv om det ikke ble seier var uavgjort et veldig viktig utfall for damelaget som med det enda har mulighet til å kjempe om opprykk. Det gjenstår tre vanskelige kamper for damene (to i Trondheim og en hjemme i Molde mot serielederne Haugesund).

2. laget tok turen til Haram, men et råsterkt Haram lag vant 12 - 0. Molde måtte nåkk ha sendt 1.laget for å kunne hamle opp med Haram på en sånn dag!

3. og 4. laget tok turen til Trondheim og spilte hver sin kamp mot TBK 3. Molde sitt 3. lag gjør en sterk bortekamp men TBK spiller enda høyere og vinner med det 11 - 1. Mot 4. laget fortsetter TBK 3 det høye spillet og vinner 10 - 2.

Alle lagene kjempet hardt denne vanskelige runden og allerede om to uker skal alle lagene utenom 1. laget som har spillefri ut i nye viktige kamper!

Heia Molde!????