MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Open 2019 er over

4. mars 2019, 21:31 av Øivind Bøhle Nordhagen
vinnere moldeopen19.jpg

Da er Molde Open 2019 historie, og det ble trønderseire i både herre- og dameklasse. Tore Rokkones (Munken) og Hanne B. Spets (TBK) er årets vinnere, mens vår egen Mathias vant juniorklassa.


Ei meget bra turnering er over. Etter innledende spill var 11 damer og 18 herrer klare for finalespill.
Grethe Danielsen var best av damene og direkte kvalifisert til karusellfinale. Patrick G. Emblem og Tomi Niitti (begge TBK) var best i herreklassa og klar for mellomspill 3.

Plass 7-14 + 2 turboplasser + 2 veteraner skulle kjempe i mellomspill 1 herrer. Det ble jevnt og tøft uten de helt store summene, men 3 av våre kom seg videre. Øivind, Morten og Arild fikk med seg Roger og Sander (Munken, og Eivind (TBK).

I mellomspill 2 fikk de selskap av Tore (Munken, Tom og Gaute (Haram), og Nicholas som hadde tatt turen helt fra Drammen. Også her ble det jevnt og tøft, og det ble stopp for Morten, Arild, Roger og Sander.
Hos damene var det plass 4-8 + 2 turboplasser og en veteran som skulle kjempe i dette mellomspillet. Det ble en meget jevn batalje. Her klarte Silje og Tina å komme seg videre i, og fikk med seg Hanne (TBK) og Renate (Kristiansund). Tara, Alfhild, Irene av våre, og Liv Grete (TBK) måtte gi tapt.

I 3.mellomspill kom Tomi og Patrick inn hos herrene, mens Grethe (TBK) og Lisa kom hos damene.
Utrolig jevnt og spennende i begge klasser. Hos herrene var det til slutt Tom, Øivind, Tore og Gaute som kunne puste lettet ut og gjøre seg klare for karusellfinale.
Hos damene røk dessverre alle våre 3, og det ble Grethe, Renate og Hanne som tok seg videre.

Så var det karusellfinale, og her er det dårligste serie ut hver runde. I første runde var det Gaute og Grethe D som måtte gi tapt. I neste runde var det Øivind og Grethe W.F som kom til kort.
I finalen var det meget spennende i herreklassa, men Tore holder hodet kaldt og tar seieren foran Tom.
I dameklassa storspiller Hanne og vinner ganske klart foran Renate.

Som nevnt over vant Mathias juniorklassa. Men også fantastisk innsats av våre 3 andre juniorer, Christian, Ida og Madelen. Alle 3 spiller sin første konkurranse :-)

Vi takker alle som deltok i årets Molde Open, trivelig med mange tilreisende. Mye bra spill på en utfordrende profil. Og selvfølgelig gratulerer til alle vinnere :-)

Her er link til resultatside på bres: https://www.bowlingres.no/turneringer/2019/molde_open/#tab/Resultater />