MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Status Bedriftsserien etter 11. serierunder.

5. mars 2019, 18:59 av Harald Oterhals

Det gjenstår nå tre runder av årets seriespill. Ajourførte tabeller er som vanlig lagt ut under 'Dokumenter'.

I 1. divisjon er det klart hvilke lag som til slutt vil bekle de 3 første plassene, men det er så jevnt at det fortsatt er helt åpent hvordan rekkefølgen til slutt blir.

Tabelleder Fliseksperten har pga. w.o. to gjenstående kamper, og jages tett av Danielsen å I og Glamox som begge har en kamp mer igjen. Her kan det ligge an til av avgjørelsen faller i siste omgangen i siste serierunden.

Alle de fire øvrige lagene i divisjonen kan i teorien ende på de to siste plassene som sannsynligvis gir nedrykk. (Avhenger av antallet lag som deltar neste sesong). Så her er det også knyttet stor spenning til hvordan kampene i de siste rundene ender. Ytre og Team Fuglset har begge tre kamper igjen å spille, og kan kanskje utnytte den fordelen?

I 2. divisjon er det allerede klart at Panorama Gutters er klare for opprykk. Kampen om den andre opprykksplassen (avhenger også her av antall lag neste sesong) er ennå åpen. Vegkontoret 2 ligger nærmest, men har i motsetning til Tieto og Rørlegger1 bare to kamper igjen å spille.

Alle lagene oppfordres spesielt til å gjennomføre kampene etter terminlisten de siste rundene. Utsatte kamper vil medføre forsinket ajourføring av tabellene, noe som ikke er heldig nå i innspurten av sesongen. Må en kamp utsettes, så er det viktig at hallen umiddelbart får beskjed om dette.

Husk at kamper også kan spilles på forskudd, om en på forhånd vet at det blir problemer med å spille på terminfestet dag eller klokkeslett.

Innbydelse til årets Bedriftscup for lag blir sendt ut denne uken. Med kampdatoer i de to første ukene etter påske.