Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde cup ferdigspilt, Kristian M vant Molde Cup 10

12. mars 2019, 15:43 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble meget spennende på sesongens siste Molde Cup. Med meget solid spill sikret Malme seg seieren og dermed plass i Molde Cup-finalen som går av stabelen 1.april. Morten skulle gjerne hatt seieren for å sikre seg gul-trøya, men måtte nøye seg med 2.plass. Øivind ble nr 3.

Ettersom Morten ble nr 2 og Tomi nr 7, så vant Tomi den gule sammenlagttrøya med 1 poeng. Meget spennende at kampen om trøya ikke ble avgjort før i turneringas siste serie. Men Tomi stikker altså av med trøya, og sikrer seg med det premie fra Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop.

Om det ikke var jevnt nok når det gjelder den gule trøya, så ble det enda jevnere når det gjelder den grønne spurttrøya. Tomi ledet med 5 striker på Morten, men Morten satte 11 striker på årets siste cup. Tomi hadde 6 striker på sine 5 første serier og hadde mulighet til å avgjøre i siste 10.rute. Det endte med 7-10 split, og dermed endte begge på 96 striker. Morten gikk da seirende ut, ettersom han hadde høyeste antall striker på en cup med hele 15. Morten vant med det gavekort fra Kiwi Minipris.

Tomi hadde allerede avgjort veterantrøya før siste turnering. Fredrikke ble beste veteran på Molde Cup 10, med Tomi som nr 2.
Tomi vant med det gave fra Molde Fotballklubb. Billetter til kamp med middag i restauranten.

Tomi hadde også avgjort klatretrøya før Molde Cup 10. Malme som plukket mest klatrepoeng denne kvelden, foran Morten. Men Tomi vant altså, og sikret seg med det gavekort fra Thon Hotell Moldefjord, med overnatting på valgfritt Thon-hotell.

Så var det ei trøye Tomi ikke hadde mulighet på, nemlig dametrøya;-) Grethe hadde allerede avgjort kampen om denne trøya. Fredrikke var beste dame på siste Molde Cup foran Irene og Tara. Grethe vant med det gavekort fra MoldeTorget.

Vi gratulerer alle trøyevinnere :-)
Vi gratulerer også alle 8 som er klare for finale i Molde Cup 1.april. Tomi, Morten, Øivind, Gaute, Kristian M, Bendik, Eivind og Grethe skal kjempe mot hverandre i PP-finale.