MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Cup 6

9. jan. 2020, 09:26 av Tara Kristin Wisth Follum

På Molde Cup 6 var profilen Taj Mahal. Tomi stakk av med seieren og hadde 52 pinner ned til Malme på 2.plass, mens Øivind kom på 3.plass.

Med det kunne Tomi hente inn 3 poeng til Malme som har ledelsen i kampen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Malme har 51 poeng, Morten har 36 og både Gaute og Øivind har 28 poeng sammenlagt etter Molde Cup 6 er ferdig spilt. På cut finner vi Bendik med 16 poeng, men det er ikke langt opp for de som ligger under heller. Her kan mye skje.

Også spurttrøya, sponset av Kiwi, ledes av Kristian Malme. Han har 42 strike i 10.ruta, og har med det 9 strike mer enn Gaute som ligger på 2.plass. På 3.plass finner vi Tore, med 32 strike. Her må det jobbes for å hente inn på ledelsen.

Det er jevnt i toppen i veterankonkurransen som sponses av Molde Fotballklubb. Med seier i Molde Cup 6 kunne Tomi ta innpå Roar og Arild, og alle 3 har nå 15 poeng. Så her er det ikke noe som er avgjort.

Kristian Malme har også ledelsen på klatretrøya, sponset av Thon Hotel Moldefjord. Han har 13 poeng, men ikke langt bak har vi Svein Erik med 10 poeng. På mandag var det også her Tomi som stakk av med 5 poeng, men ligger fortsatt 8 poeng unna ledelsen.

Irene var best av damene denne kvelden, og tok med det 2 poeng inn på Lisa. Lisa har spilt veldig bra denne sesongen og har en komfortabel ledelse på dametrøya, sponset av MoldeTorget. Hele 10 poeng er det ned til Irene på 2.plass.

Her er sammenlagtstillingen: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=9441&Tittel=Moldecup19206 />
Og her er resultatene fra Molde Cup 6:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2020/molde_cup_6/resultater/?Puljesegment=12071&Report=Standard />