MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Cup 7

4. feb. 2020, 15:12 av Tara Kristin Wisth Follum

Forrige mandag ble det avholdt Molde Cup #7. Denne gangen ble det spilt på profilen Neon. Ikke overraskende ble det mye høyt spill.

Kristian Malme stakk nok en gang av med seieren, hans tredje serier i Molde Cup så langt denne sesongen. Og med det øker han sin suverene ledelse i kampen om den gule trøya, som er sponset avPanorama Bowling/Panorama Bowling Proshop. Han leder nå med 62 poeng, nærmeste utfordrer er Morten Vestneshagen som ligger på 37 poeng.

Også i kampen om den grønne spurttrøya, som er sponset av Kiwi, leder Kristian Malme stort. han økt ledelsen sin også denne gang og leder nå med 54 Strike forran Tore Danielsen som står med 37 Strike.

I kampen og veterantrøya, som er sponset av Molde Fotballklubb, er det utrolig jevnt. Tomi Niitti best av alle i veteranklassen og tok dermed over ledelsen. Tomi leder altså med 20 poeng forran Roar Lindseth med 17 poeng.

På klartetrøya, sponset av Thon Hotell Moldefjord, har vi igjen Kristian Malme på topp. Og igjen øker han ledelsen sin. Han leder nå med sine 18 poeng. På andreplass her finner vi Svein Erik Jenset med 11 poeng.

På dametrøya, sponset av Moldetorget, var det Irene T. Danielsen som ble best for andre gang på rad og henter dermed inn 5 nye poeng på Lisa Vetting.
Lisa leder på dametrøya med sine 21 poeng. Bak henne kommer Irene som nå er oppe i 16 poeng.

Det er nå 3 cuper igjen av Molde Cup og det fortsatt mange som kan spille seg inn i finalen!

Sammenlagtlisten:
https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=9498&Tittel=Moldecup19207 />

Resultater:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2020/molde_cup_7/resultater/?Puljesegment=12099&Report=Standard />