MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Cup 8

24. feb. 2020, 15:22 av Tara Kristin Wisth Follum

Molde cup 8 er nå ferdig spilt, og det ble en tidligere Moldespiller som denne gangen gikk av med seieren.

Denne gangen ble Molde cup spilt på profilen "Beaten Path".

Den tidligere Molde BK spilleren Patrick Gimmestad Emblem gikk av med seieren med sine 1388, mens en annen tidligere Molde BK spiller Tomi Niitti tok 2. plassen med 1308. 3. plassen tok Svein Erik Jenset med 1222.

I konkurransen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling og Panorama Bowling Proshop, leder Kristian Malme fortsatt med sine 62 poeng med en trygg ledelse ned til Øivind B. Nordhagen som har 2. plassen med 40 poeng.

Kristian Malme leder også trygt på den grønne trøya, sponset av Kiwi, med sine 59 strike i tiende-ruta, her innehar Tore Danielsen plassen bak med 41 strike.

I kampen om veterantrøya, sponset av Molde Fotballklubb, er det Tomi Niitti som leder med sine 25 poeng og med 2 cup’er igjen så trenger han nå bare 3 poeng i neste Moldecup for å avgjøre denne kampen.

Så var det igjen Kristian Malme som innehar en ledelse. Denne gangen i kampen om den røde klatretrøya, sponset av Thon Hotel Moldefjord.
Her leder Kristian med 18 poeng, men her har Svein Erik Jenset tatt opp jakten og ligger nå bare 4 poeng bak.
Kan det bli spennede om denne trøya da?

I konkurransen om den rosa dametrøya, sponset av AMFI Roseby er det fortsatt Lisa Vetting som leder. Og når hun nå ble beste dame i Molde Cup 8 økte hun også sin ledelse igjen. Lisa leder nå med sine 26 poeng foran Irene T. Danielsen med 19 poeng. Lisa har en god ledelse men det er ikke helt avgjort.

Neste Molde cup er 9. Mars og skal spilles på profilen «Boardwalk».

Sammenlagtliste finner dere under dokumenter :)