MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Cup 9

10. mars 2020, 13:13 av Tara Kristin Wisth Follum

Molde cup 9 er nå ferdig spilt.

Denne gangen ble Molde cup spilt på profilen «Boardwalk».

Den tidligere Molde BK spilleren Patrick Gimmestad Emblem gikk av med seieren denne gangen også med sine helt utrolige 1488, mens Gaute Skar-Hovde la seg inn på andre plass med fantastiske 1431 poeng. Morten Vestneshagen spilte som vanlig godt på kortolje og fikk en tredjeplass med 1378 poeng.

I konkurransen om den gule ledertrøya, sponset av Panorama Bowling og Panorama Bowling Proshop, er det nå avgjort at Kristian Malme vinner denne. Han har 62 poeng mens Morten Vestneshagen på andreplass har 46 poeng.

Kristian Malme leder også trygt på den grønne trøya, sponset av Kiwi, med sine 61 strike i tiende rute, her innehar igjen Morten Vestneshagen plassen bak med 53 strike. 8 strike å hente inn i siste Molde cup.

I kampen om veterantrøya, sponset av Molde Fotballklubb, er det Tomi Niitti som nå har avgjort kampen. Han ble igjen beste veteran og dermed vinner Tomi kampen om veterantrøya.

Så var det igjen Kristian Malme som innehar en ledelse. Denne gangen i kampen om den røde klatretrøya, sponset av Thon Hotel Moldefjord. Her leder Kristian med 18 poeng, men her har Svein Erik Jenset tatt opp jakten og ligger nå bare 4 poeng bak.

I konkurransen om den rosa dametrøya, sponset av AMFI Roseby er det fortsatt Lisa Vetting som leder. Irene T. Danielsen ble beste dame denne gangen mens Lisa tok 1 poeng i kampen om den rosa trøya. Dermed leder Lisa nå med sine 27 poeng foran Irene T. Danielsen med 24 poeng. Her blir det spennende i siste runde.

Neste Molde cup er 30. Mars og er den siste cup’en i før finale i Molde cup. Denne gangen skal det spilles på profilen «Chromium».

Sammenlagtliste finner dere under dokumenter :)