MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Øivind vant Molde Cup 1

15. sep. 2020, 22:40 av Øivind Bøhle Nordhagen

Molde Cup 1 ble spilt mandag for 2 uker siden. Det ble spilt på vår hjemmeprofil, London, og det var litt varierende spill på sesongens første hjemmeturnering.
Øivind ble bestemann, med Trond Erik og Mathias på de neste plassene.


Øivind tok med det 12 poeng og ledelsen i kampen om sammenlagttrøya. Den sponses i år som i fjor av Panorama Bowling Proshop.

Spurttrøya sponses i år som i fjor av Kiwi Nordbyen. Det er antall striker i 10. ruta gjennom alle cupene. Bendik og Øyvind C. tok ledelsen etter første turnering, med 8 striker hver. Nytt av året er at Kiwi har et lite gavekort til beste dame, og der leder Grethe og Tara med 4 striker hver.

Trøya for beste veteran sponses av Panorama Bowling, og der koblet Øyvind C. grepet. Med sine 5 poeng har han tatt komandoen foran Tomi, Roar og Arild.

Biltema er med som ny sponsor i år, og de sponser klatretrøya. Den går til den som spiller høyest over sitt eget snitt. Denne gangen var Øivind best, og tok 5 poeng. Øyvind, Trond Erik og Alfhild fulgte på de neste plassene.

Dametrøya har også fått ny sponsor i år; Pizzabakeren. Der var Grethe best denne gangen og tok med seg 5 poeng. Tara, Alfhild og Irene fulgte på de neste plassene.

Her kan dere se poengoversikten: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=9816&Tittel=Moldecup2021(1) />

Her er resultatene fra Molde Cup 1:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2020/molde_cup_1/resultater/?Puljesegment=12781&Report=Standard