MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Irene til topps på Molde Cup 4

4. nov. 2020, 22:35 av Øivind Bøhle Nordhagen

Denne gangen ble det spilt på "2007 EBT 18 - Storm English Open", noe som viste seg å være en ganske tøff oljeprofil. Den som taklet det aller best var Irene. Med jevnt og bra spill endte hun på 1245 inkl. hcp, og vant med det foran Øivind og Grethe.


Med sin 2.plass tok Øivind tilbake ledelsen i kampen om sammenlagttrøya, sponset av Panorama Bowling Proshop. Med sine 28 poeng er han 4 poeng foran Tomi, og ytterligere 4 poeng foran Irene og Arild H.

Øivind har også foreløpig grepet om spurttrøya, sponset av Kiwi Nordbyen. Med sine 9 striker denne gangen har han 3 striker ned til Gaute, som også hadde 9 striker denne gangen. Grethe fortsatt best av damene, men tett fulgt av Irene som slo til med 8 striker nå.

Meget spennende i kampen om veteran-trøya, sponset av Panorama Bowling. Arild H best denne gang, men ligger allikevel poenget bak Tomi og Øyvind på toppen.

Som sist, så var det Irene som tok flest klatrepoeng. Med sine 10 poeng har hun festet et godt grep om klatretrøya, sponset av Biltema Molde. Christian D. Otting, Bendik og Christian P var de øvrige som tok klatrepoeng denne gangen.

Irene tok da selvfølgelig mest poeng på dametrøya, sponset av Pizzabakeren Molde. Men hun har fortsatt 3 poeng opp til Grethe som nå ble nest beste dame.


Her er stillingen sammenlagt: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=9918&Tittel=Moldecup2021(4) />

Her er resultater fra Molde Cup 4:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2020/molde_cup_4/resultater/?Puljesegment=12853&Report=Standard