MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde cup 5 - Ny seier til Irene

3. des. 2020, 09:45 av Øivind Bøhle Nordhagen

Forrige mandag ble Molde Cup 5 spilt, denne gangen var det Bourbon Street som lå på banene.
Akkurat som på sist Molde Cup, så var det Irene som var sterkest. Med 1401 var hun 10 poeng foran Inge på 2.plass, mens det var ytterligere 40 poeng ned til Gaute på 3.plass.


Med sin andre seier på rad, tok Irene over ledelsen i kampen om den gule trøya, sponset av Panorama Bowling Proshop. Hun er 1 poeng foran Øivind og 6 poeng foran Mathias.

Den grønne spurttrøya, sponset av Kiwi Nordbyen, fikk også ny leder. Gaute satte hele 12 striker i 10.ruta denne kvelden, og leder nå med sine 42 striker. Det er 2 striker foran Øivind som klarte 7 striker denne gangen.

Øyvind Christiansen var beste veteran på Molde Cup 5, og sikret seg et forsprang på 5 poeng ned til Tomi og Arild H som jakter bak. Veterantrøya er sponset av Panorama Bowling.

Biltema Molde sponser klatretrøya, og det var Inge som denne gangen spilte høyest over sitt eget snitt. Men Irene tok 3 nye poeng og har et solid grep om denne trøya. Hele 8 poeng ned til forfølgerne nå.

Irene ble da selvfølgelig beste dame denne gangen gangen også, foran Tara og Grethe. Men hun må finne seg i å dele ledelsen med Grethe. Begge ligger på 16 poeng i kampen om dametrøya, sponset av Pizzabakeren Molde.

Her finner dere full oversikt over trøyer og poeng: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=9956&Tittel=Moldecup2021(5) />


Her har dere resultater fra Molde Cup 5:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2020/molde_cup_5/resultater/?Puljesegment=12876&Report=Standard