MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Morten vant Molde Cup 9

13. mai 2021, 10:35 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da var Morten tilbake på topp etter en lang periode med skader og ikke altfor mye bowlingspilling. Mye bra spill, og til slutt en klar seier med 1333. Kristian og Grethe fulgte deretter, og endte på samme sum 1261. Kristian tar 2.plassen med høyest sisteserie, ettersom de også har samme hcp.


Med seieren spilte Morten seg inn blant topp 8 som skal spille finale. Meget hard kamp om å komme seg med i finalen, og veldig mange har mulighet før siste Molde Cup. Gaute har nå avgjort kampen om gul-trøya, da han har 17 poeng ned til Øivind. Sammenlagttrøya sponses av Panorama Bowling Proshop.

Det ble ikke så mye striking i 10.ruta denne kvelden, noe som vitner om en litt tøff profil.
Gaute leder fortsatt den grønne spurttrøya, sponset av Kiwi Minipris. Men før siste Molde Cup er det kun 2 striker ned til Øivind.

Også meget spennende i kampen om veteran-trøya, sponset av Panorama Bowling Proshop. Øyvind og Arild har begge 21 poeng, mens Christian også har en liten mulighet med sine 17 poeng. Christian tok 5 poeng for andre gang på rad, mens Øyvind var tilbake igjen og tok 3 poeng.

Klatretrøya, sponset av Biltema, er heller ikke avgjort enda. Irene leder med 16 poeng, men Gaute ligger bare 2 poeng bak. Ingen av de fikk poeng nå, Morten spilte høyest over sitt eget snitt.

Også i kampen om dametrøya, sponset av Pizzabakeren Molde, er det veldig spennende. Både Grethe og Irene ligger på 28 poeng foran sesongens siste cup. Grethe var best denne kvelden, mens Lisa var nest best.


Her er sammenlagtlister: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=10055&Tittel=Moldecup2021(9) />


Her er resultater fra Molde Cup 9:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2021/molde_cup_9/resultater/?Puljesegment=12975&Report=Standard