Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Molde Cup ferdigspilt, Gaute vant igjen

31. mai 2021, 23:54 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er sesongens siste Molde Cup ferdigspilt, og nok en gang var Gaute best. Med sine 1387 var han nokså overlegen. Øyvind og Kristian fulgte nærmest, begge med 1323.

Gaute hadde allerede avgjort kampen om sammenlagttrøya. Med nye 12 poeng ble det en veldig overlegen seier. Hele 29 poeng ned til Øivind på 2.plass.
Trøyepremien sponses av Panorama Bowling Proshop.

Gaute vant også den grønne spurttrøya. Med sine 10 striker på siste Molde Cup endte han på 83 striker, og var til slutt 8 striker foran Øivind.
Grethe var best av damene med sine 50 striker, 3 foran Irene.
Trøyepremiene sponses av Kiwi Minipris.

Øyvind var best av veteranene denne kvelden, og avgjorde med det kampen om veterantrøya. Med sine 26 poeng endte han til slutt 4 poeng foran Arild på 2.plass.
Trøyepremien sponses av Panorama Bowling.

Det ble veldig jevnt i kampen om klatretrøya. Irene hadde et overtak før siste cup. Men med 19,27 over eget snitt kapret Gaute 2.plass og 3 poeng. Bare Øyvind var foran med 19,9 over eget snitt. Med sine 3 poeng vant Gaute klatretrøya, kun 1 poeng foran Irene.
Trøyepremien sponses av Biltema Molde.

Også i kampen om dametrøya var det veldig jevnt før siste Molde Cup. Både Irene og Grethe hadde 28 poeng. Men med 5 poeng til Grethe på siste cup, dro hun i land seieren, 4 poeng foran Irene.
Trøyepremien sponses av Pizzabakeren Molde

Vi takker alle spillere og sponsorer for sesongens Molde Cup. Bra deltakelse, mye bra spill, og vi kom til slutt i mål til tross for litt utsettelser.

Gaute, Øivind, Irene, Mathias, Grethe, Morten, Tomi og Kristian M skal spille pp-finale neste mandag, 7/6 kl 18. Profilen blir London.