Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gaute vant finalen i Molde Cup

8. juni 2021, 14:03 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er finalen i Molde Cup ferdigspilt, og sesongens ener var også best i finalen. Gaute slet litt med å komme i gang, men jevne gode serier sendte han oppover resultatlista. Til slutt ble det en ganske komfortabel seier ned til Tomi på 2.plass. Tomi slet også til å begynne med, men spurtet bra. En sterk 275-serie i 5.serien hjalp godt på. Morten jobbet seg også oppover listene de siste seriene, og endte til slutt på en 3.plass.

Etter finalen ble det premiering til alle finalister.
Og det ble utdeling av trøyepremier. Gaute fikk med seg gavekort på 1500,- hos Panorama Bowling/Panorama Bowling Proshop for å ha vunnet sammenlagttrøya. Han tok også med seg et gavekort på 1500,- fra Kiwi Bergmo for spurttrøya og gavekort på 1000,- fra Biltema for klatretrøya.
Grethe fikk med seg gavekort på 1200,- fra Pizzabakeren Molde for å vunnet dametrøya og et gavekort på 500,- fra Kiwi Bergmo for å ha spurtet best av damene. Øyvind vant veterantrøya og fikk med seg et gavekort på mnd-kort hos Panorama Bowling.

For hver cup man spiller får man et lodd i vårt Molde Cup – lotteri. Man kan i tillegg kjøpe på et lodd for hver cup. Dermed satt vi med 333 lodd før trekninga vår begynte i går kveld :-)

Resultatet ble som følger:
Bowlingkule – Eivind Vermøy. Eivind spilte kun en cup, og kjøpte heller ikke på ekstra lodd. Så med sitt ene lodd vant han hovedpremien i vårt lotteri :-)