MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Arild til topps på Molde Cup 2

21. sep. 2021, 22:11 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble jevnt i toppen på Molde Cup 2, som ble spilt på ABT #3. Arild endte på 1249 og hadde 2 poeng ned til Tara på 2.plass. Tore fulgte på 3.plass, 7 poeng bak.
Mye bra spill fra de 18 som spilte :-)

Med seieren tok Arild 12 poeng på gultrøya, og tok med det over sammenlagtledelsen. Med sine 17 poeng er han 1 poeng foran Øyvind og Tore. Den gule sammenlagttrøya sponses av Panorama Bowling Proshop.

Christian D. Otting satte flest striker i 10.ruta denne kvelden med sine 8 striker. Øivind og Svein Erik fulgte bak med sine 7. Øivind leder den grønne striketrøya, sponset av Kiwi Bergmo, med sine 15 striker. Christian følger på neste plass med sine 12. Irene er beste dame med sine 11 striker.

Arild vant, og var dermed beste veteran denne kvelden. Øyvind var nest best, rollene var altså byttet om fra sist gang. Begge står da med 8 poeng i kampen om veterantrøya, sponset av Romsdal Budstikke.

Klatretrøya, sponset av Biltema Molde, har fått en klar leder allerede. Irene har på begge de to første cupene vært den som har spilt høyest over sitt eget snitt. Med sine 10 poeng er hun allerede 6 poeng foran Alfhild som følger nærmest.

Tara var beste dame og tok 5 poeng på dametrøya, sponset av Cancam Frisør Molde. Men Irene tok 3 poeng og leder med sine 8.

Her er oversikt over alle trøyer og poeng: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=10248&Tittel=Moldecup2122(2) />

Her er resultatene fra Molde Cup 2:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2021/molde_cup-2/resultater/?Puljesegment=13694&Report=Standard