MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Høststormen er over, Roger og Grethe til topps :-)

12. okt. 2021, 21:37 av Øivind Bøhle Nordhagen
245514812_578487316825372_8091414810874852444_n.jpg

Da er Høststormen over, og det har vært ei uke med mye god bowling. Dessverre ingen Molde-spillere helt til topps, men det ble ikke så langt unna.

Kristian Malme var i storform på søndags-morgenen, og spilte seg helt til topps på innledende spill. Sammen med Roger tok de seg rett til karusellfinalen. 10 andre måtte ut i mellomspill, deriblant Morten, Øivind, Tore, Mathias og Bendik. Så vi var godt representert.

Hos damene var Tara best i innledende, og tok seg med det rett til karusellfinale. 6 damer måtte ut i mellomspill, der Grethe, Lisa og Irene representerte oss.

I begge klassene ble det bra og høyt spill, og det var spennende helt ut. I herreklassen var det til slutt Øivind og Morten som klarte å ta seg videre sammen med Olav Gimse og Magnus H. Mittet. Mathias spilte kjempebra, og var ikke langt unna å gå videre.
Hos damene ble det TBK-dominans, og Tove W. Fosseide, Grethe W. Fosseide og Liv Grete Rundhaug tok seg videre på bekostning av våre damer. Grethe var bare 4 pinner unna.

I karusellfinalen for damer røk dessverre Tara ut i første runde. Åpen rute i siste ruta ble kostbar. Deretter Røk Tove ut, og i finalen gjorde Grethe kort prosess. En kjempeserie på 278 var mer enn nok til å innkassere seieren.

I karusellfinalen for herrer, røk Kristian ut først, før Morten ble nestemann ut. Meget høyt spill i runde 2, der 207 ikke holdt for Morten. Så røyk Magnus ut, før Olav måtte gi tapt etter en meget tett duell med Øivind. Roger spilte meget bra denne helga, og det var en fortjent seier i finalen med 218 mot Øivind sine 194.

Oddne Nese vant jr-klassen med 1086.

Vi takker alle spillere for ei bra turnering med mye bra spill :-)