MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Strålende spill av Mathias på Molde Cup 3

13. okt. 2021, 22:01 av Øivind Bøhle Nordhagen

Det ble en overlegen seier til Mathias på Molde Cup 3. Han leverte meget godt spill på en krevende profil. Det ble spilt på samme profil som på jr-NM for et par mnd siden, og Mathias endte på 1310 (1226 på rent spill). Lisa og Tara leverte også meget bra, og ble henholdsvis nr 2 og 3.


Med seieren tok Mathias seg inn blant topp 8 på sammenlagtlista, der 8 spillere til slutt tar seg til finale. Arild H leverte nok en god Molde Cup, og med sine 24 poeng leder han den gule sammenlagttrøya sponset av Panorama Bowling Proshop.

Mathias hadde flest strike i 10.ruta denne kvelden med sine 9. Arild satte 8 striker og tok seg med det opp på delt førsteplass med Øivind. De har begge 18 striker på den grønne spurttrøya, sponset av Kiwi Bergmo. Irene har 14 striker og er best av damene.

Arild tok flest poeng på veterantrøya, og har nå ledelsen med 4 poeng ned til Øyvind. Veterantrøya sponses av Romsdal Budstikke.

Mathias tok selvfølgelig flest poeng på klatretrøya denne gangen, med han har 7 poeng opp til Irene som leder klart. Med sine 12 poeng har hun et godt grep om klatretrøya, sponset av Biltema.

Lisa best av damene denne gangen, og både hun og Tara står nå med 8 poeng. Dermed har de bare 2 poeng opp til Irene som troner øverst her også. Dametrøya sponses av Cancam frisør Molde.


Her er sammenlagtliste over trøyene: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=10299&Tittel=Moldecup2122(3) />

Her er resultatene fra Molde Cup 3:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2021/molde_cup-3/resultater/?Puljesegment=13695&Report=Standard