Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Grethe til topps på Molde Cup 10

15. mars 2022, 15:17 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er alle 10 cupene ferdigspilt, og det var Grethe som vant sesongens siste Molde Cup. Med 1434 (1314 u/hcp) vant hun 52 poeng foran sønnen Mathias og ytterligere 3 poeng foran Malme. Med seieren sikret Grethe seg en plass i finalen, samtidig som hun sikret seg to trøyer (det kommer vi tilbake til :-)).

Sammenlagtlista er nå sortert etter de 6 tellende resultatene, slik at man ser hvilke 8 spillere som tok seg til finalen. Øivind hadde allerede før siste cup vunnet den gule sammenlagttrøya, sponset av Panorama Bowling Proshop. Han er også øverst på lista når vi skal se på de 6 tellende resultatene som teller for en finaleplass.
De som er klare for finale er:
Øivind (54 poeng), Arild (43 poeng), Mathias (42 poeng), Tomi (41 poeng), Morten (40 poeng, Grethe (38 poeng), Øyvind (33 poeng) og Kristian (32 poeng).
Det ble meget jevnt og spennende om de siste finaleplassene.

Øivind vant også den grønne spurttrøya, sponset av Kiwi Bergmo. Med sine 54 striker hadde han 14 ned til Mathias på 2.plass. Grethe og Tara endte begge på 39 striker, og det må da avgjøres på hvem som har flest striker på en cup. Det ble da Grethe som hadde 8 striker på Molde cup 10. Dermed ble Grethe beste dame og vinner et gavekort fra Kiwi.

Tomi var nest beste veteran på siste cupen, og vant dermed veterantrøya som sponses av Romsdal Budstikke. Arild fulgte nærmest, 4 poeng bak.

Madelen storspilte på Molde Cup 10, og spilte høyest over sitt eget snitt denne kvelden. Men det var mor Irene som gikk helt til topps.
Med sine 14 poeng vant hun klatretrøya som sponses av Biltema Molde. Tomi var nærmest med sine 10 poeng.

I dameklassa ble det spennende helt ut. Irene har ledet hele veien, men på siste cup ble det bare 1 poeng. Med seier og 5 poeng til Grethe endte de likt, begge på 30 poeng. Det må da avgjøres på hvem som har flest seiere. Irene hadde 3 topp-plasseringer på dametrøya, men Grethe havnet på 4 etter seier i siste cup. Dermed ble Grethe vinner av dametrøya, sponset av Cancam Frisør Molde.

Finalen spilles mandag 4/4 kl 18. Profil for finalen trekkes på årsmøtet i Molde BK den 28/3.