MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Magnus, Grethe og Christian vant Høststormen

1. nov. 2022, 21:19 av Øivind Bøhle Nordhagen

Da er Høststormen over, og det ble en flott finaledag med mange spennende dueller.

Vi hadde mange Moldespillere i aksjon på finaledagen; Øivind, Øyvind, Trond Erik, Mathias, Morten, Sander, Kristian, Grethe, Irene, Tara og Madelen.


Øyvind, Trond Erik, Irene og Tara røk dessverre ut i 1.runde. Morten, Kristian, Sander og Grethe måtte gi tapt i runde 2.
I semifinalen ble det stopp for resten av våre spillere. Øivind, Mathias og Madelen tapte sine dueller.

I herrefinalen møttes Christer Aker (TBK) og Magnus H. Mittet (Munken). I første serie ble det solid seier til Magnus med 256 - 192. Magnus fulgte opp det fantastiske spillet i neste serie og endte på 260. Da hjalp det ikke Christer at han også storspilte med sine 247. 2-0 og seier til Magnus.

I damefinalen møttes Grethe W. Fosseide og Hanne B. Spets (begge TBK). Grethe vant en meget spennende 1.serie med 214-211. Hanne slo hardt tilbake i neste serie med 246 mot Grethe sine 218. Dermed måtte det en 3. og avgjørende serie til. og der var Grethe såvidt best. I en meget spennende serie ender Grethe på 224 og Hanne på 221. 2-1 til Grethe.

I juniorklassa ble det bare spilt en start, og det var ikke finalespill. Christian D. Otting var i en klasse for seg med solide 1149.
Meget bra innsats av alle!

Vi takker for besøket og gratulerer alle vinnerne :-)