MBK-Sponsorer-2018-jpeg.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Martin med sin første Molde Cup - seier!

15. feb. 2023, 22:09 av Øivind Bøhle Nordhagen

På mandag ble Molde Cup 9 spilt, og best av alle var Martin :-) Mye høy score på High Street 2, og Martin best med 1423 (inkl. hcp). Gaute var 30 poeng bak på 2.plass, mens Øyvind tok 3.plassen.


Dermed tok Gaute en ganske klar ledelse på den gule sammenlagttrøya før siste Molde Cup. Han har nå 70 poeng, og er med det 6 foran Øivind og 7 foran Mathias.
Den gule sammenlagttrøya er sponset av Panorama Bowling Proshop.

Gaute har også en grei ledelse på den grønne spurttrøya. 81 striker er 6 bedre enn Øivind og 8 foran Mathias. Alle 3 satte 10 striker hver denne kvelden. Grethe er best av damene, 6 striker foran Irene.
Spurttrøya er sponset av Kiwi Bergmo.

Øyvind Christiansen ble beste veteran denne kvelden, men Tomi troner trygt på toppen. Med 7 poeng ned til Grethe på 2.plass, så er veterantrøya som er sponset av Panorama Bowling allerede vunnet.

Martin spilte høyest over eget snitt denne kvelden (38,01 over), mens Christian D.O var nest best. Christian nærmer seg med det Gaute på toppen, og er nå bare poenget bak. Blir spennende på siste Molde Cup.
Klatretrøya er sponset av Obs Bygg Molde.

Grethe best av damene på mandag, og tok innpå 3 poeng på Irene. Nå skiller det bare 1 poeng foran sesongens siste Molde Cup.
Dametrøya er sponset av Biltema Molde.

Med sin seier og 12 poeng, så sikret Martin seg plass i finalen på Molde Cup. Kun den 8. og siste finaleplassen som er på spill foran siste cup. Øyvind ligger på den utsatte 8.plassen med 23 poeng, mens det er flere bak som har mulighet. Grethe er nærmest med sine 22 poeng, Irene har 20, Tore har 18 og Ole har 15 poeng. Alt kan skje, da en seier gir 12 poeng :-)


Her er oversiktover trøyer og poeng: https://klubber.bowling.no/molde_bk/dokumenter/?Id=11080&Tittel=Moldecup2223(9) />

Her er resultater fra Molde Cup 9:
https://www.bowlingres.no/turneringer/2023/molde_cup_9/rapport/?Puljesegment=14432&Report=Standard