S-strike.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Bryllup i klubben <3

12. aug. 2012, 11:16 av Linda Olafsson
20120811_191556.jpg

Sørlands-Strike Bowlingklubb vil gratulerer Camilla og Nikolai med den store dagen igår.

Jeg hadde en herlig dag med brudeparet, nær slekt og familie. Det var en stor ære å få være med dem på dagen deres. Ja, det var virkelig dagen deres! Kjærligheten er det ikke noe tvil om! <3 Det er ikke ofte en liten klubb som våres kan si at 2 av medlemmene gifter seg. Fantastisk. :) Taler og tårer ble det også. Dette var 2 sterke personer som har bestemt seg for å dele resten av livet med hverandre. De var så flinke og alt gikk etter plannen så lang jeg kunne se. En herlig oppvartning og prikkfritt utøvelse. En ener i min bok for utførselen!

Og med en slikt nettverk rundt de, så er jeg ikke i tvil om dette er noe som kommer til å vare. Jeg vil igjen ønsker dem det beste på den lange reisen i fremtid sammen. Må det bli mange mange stunder med lykke, håp, tillit og respekt. Og jeg gleder meg til å være en del av det sammen med dem. Gratulerer igjen Camilla Mørkve og Nikolai Novak. Jeg er varm i hjertet mitt enda, mange timer etterpå :)) En herlig følelse!

Camilla sender deg/ dere dette Offisielle Bryllupsbilde for å dele dagen med dere (fotograf: jeg!). Jeg er ikke i tvil om hva hun vil dele, er dere? :) Og så spørs det Camilla: Hva skal du hete til etternavn nå? :)