LOGO_skansenBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Runde 6

2. des. 2012, 14:39 av Stein Tore Øien

Tromsø BK - Skansen 2 0 - 2
Skansen - Arctic Strike 2 - 0
Finnsnes 4 - Skansen 3 0 - 2
Finnsnes 3 - Skansen 3 2 - 0

Runde 6 ble en god runde for Skansen.

Beste prestasjon stod Skansen 2 for. Meget godt spill av Bubble (904) , Tom (854), Alf Ragnar (838) og Kjetil (807) Hele 3403 og 212,69 i lagsnitt!

Tom Are, Frode, Marvin og Lasse spilte også en god kamp, men måtte nøye seg med 3 banepoeng i den første kampen. Etter det tok våre gutter alt som var, med god margin. Gratulerer med en meget god kamp.

Etter halvspilt sesong ligger Skansen 2 på en 6. plass. 1 poeng bak Tromsø og Finnsnes 2 og 7 poeng bak Vågan som leder. Ser ut til at Vågan har et godt grep rundt denne avdelingen. Bak der er det mange lag som kjemper om den andre kvallikplassen. Ser ikke bort fra at våre gutter kan blande seg inn i den kampen. Fortsetter de med slikt spill, er alt mulig.

Skansen møtte Arctic X i siste kamp før jul. Marius, Roar, Yngve og Lars Magnus måtte nøye seg med 2 banepoeng. Det var en slitekamp for begge lagene. Banene var oljet kvelden før og var i overkant tørre. I tillegg var det store forskjeller mellom banene og baneparrene. Skansen vant kampen komfortabelt med nesten 500 pinner. Mye av æren for det går til Jørn som var kampens beste spiller. Ronald , Stein Tore og Ronny spilte også brukbart. Ingen av oss spilte opp mot vårt beste men vi var jevnere enn vi bruker å være. På den måten berget vi et lagsnitt over par.


Halvveis i sesongen ligger Skansen på en utsatt 8. plass. Det er tett mellom lagene oppover tabellen, vi ligger bare 3 poeng bak 4. plassen. Fra oss til Bardu på 9. plass er det 4 poeng. Frogner blir nok vinner av denne avdelingen.

Svein, Rigmor, Arvid og Eirik har vært på Finnsnes i helgen. Knepent tap mot Finnsnes 3 og Seier mot Finnsnes 4 må vel sies å være brukbar innsats av Skansen 3.