LOGO_skansenBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Runde 8

3. feb. 2013, 22:13 av Stein Tore Øien

Stort sett en glimrende runde for Skansen BK

1. laget:
Skansen - Bardu: Bardu er et lag vi normalt spiller rimelig gjevnt med. Denne gangen ble det aldri spennende vi hadde full kontroll hele vegen. Det eneste som var spennende var hvor stor seieren skulle bli. Stein Tore ble kampens spiller mes 955. Jørn fulgte tett på med 945. Skårungen Kjetil leverte pene 921, og Ronald tok resten av 3579. Trur dette er ny klubbrekord.

Skansen - Finnsnes: Dette ble mer spennende enn jeg til tider likte det. Stein Tore og Kjetil begynte bra. Med 486 vant de komfortabelt sin kamp. Jørn og Tom spilte 427 som også er et meget godt resultat. Men, Finnsnes gutta leverte også 427, så da vant vi den kampen 2-0. I kamp to vant Finnsnes 3-0. Selv om vi hadde 894 på laget. Kamp 3 vant vi 3-1. Denne gangen hadde vi bare 791 totalt. Tom og Jørn tapte sin kamp med 2 pinner. Dermed var stillingen 4-4 forran siste og avgjørende serie. Begge våre lag hadde en komfortabel ledelse midtveis. Da begynte Kent Tore og Sten Johnny på Finnsnes opphentingen og vant til slutt sin kamp med 33 pinner. Stein Tore og Kjetil hadde 414. Men, Jørn og Tom storspilte hele vegen. De hadde 472 og vant sin kamp med 54 pinner. Dermed ble det 6-5 til oss og to viktige poeng. Stein Tore ble kampens spiller med 980.

Skansen 2 - Finnsnes 2 denne kampen hadde vi utrolig lyst til å vinne. Men, vi gikk oss på et aldri så lite arbeidsuhell. Vi tapte kampen 5 - 7 etter ikke helt godkjent spill. Bubble var kampens eneste spiller over par med 824.

Skansen 2 - Finnsnes 3. 2- 0 kampens beste, Bubble.
Skansen 3 - Finnsnes 3. 2 - 0 kampens beste, Ole
Skansen 3 - Finnsnes 4. 2 - 0 kampens beste, Ole

Alle disse kampene ble vunnet med meget god margin. Trur dette var debuten til Reidulf Sørensen i 3. Div. Nord- Norge. Han ser ut til å bli en nyttig spiller for Skansen.

I runde 8 har vi tatt 12 av 14 mulige poeng. De to siste var vi ikke langt unna. Skansen satte ny klubbrekord. Skansen fikk ny Mascot. For de som ikke har sett han, sjekk Facebooksida til May Georgsen.

Jeg er strålende fornøyd med innsatsen. Snart er det runde 9. Vi gleder oss til mer storfint besøk 23. og 24. Februar