Logo VBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Full serierunde sist helg

16. feb. 2009, 21:25 av Arnt Inge Kjesbu

Alle verdalslaga hadde kamper i helga.

Damelaget var i Trondheim og spilte mot Dora. De klarte 2-2 og satte samtidig klubbrekord for damer med 2015 pinner. Bra kjempa!
Førstelaget spilte tre hjemmekamper og klarte bare fire poeng. Vi hadde ambisjoner om minst det dobbelte, men både i lørdagens kamp mot Molde og mot Skarven fra Tromsø på søndag hadde vi en elendig start med tilsammen fire runder under 900 pinner. Det blir det ikke poeng av i 1. divisjon! Vi skjerpa oss i siste runde i disse kampene og berga med det ett poeng mot Mosjøen og to mot Skarven.
Mot Munken i siste kampen på søndag snudde kampbildet. Vi vant første runde med en pinne etter flott kjemping i sisteruta. Så var det imidlertid slutt og gjestene tok resten av poengene. Det er vel ingen overdrivelse å si at vi er i poengnød...!
I 2. divisjon ble det en seier (mot Oppdal) 3-1 og et klart tap for den suverne serielederen Orkla. Jevnt spill av våre, men med motstandere som spiller 721 og en som spiller 501 på to serier blir det tøft å ta poeng.
3. laget spilte mot Levangers førstelag om tapte 0-4. I sisterunden var det nære på, men Levanger halte også dette i land.