Logo VBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Verdal Open 2012

31. des. 2012, 23:47 av Arnt Inge Kjesbu
DSC_0038.JPG

Karusellspillerene i årets Verdal Open.
Foran f.v.: Heidi, Elin Anne og Ina (Jennifer var også i karusellen, men ble ikke med på bildet.)
Bak f.v.: Birger, Tore, Arvid og Svein Åke.

Årets store turnering er ferdig og vi kan oppsummere det hele.
43 deltakere i herreklassen er vi fornøyd med, men kun 4 i dameklassen var total fiasko. All ære til dere som deltok, men 4!! deltakere fra en såpass stor krets som TBKr?
Oljeprofilen som lå i hallen i denne turneringen ble av mange spillere omtalt som krevende, men spillbar - den krevde tidvis stor presisjon og stilte tildels store krav til banelesing. Resultatene viser at mange mestret denne oppgaven og det vil for meg si at vi kanskje har lykkes i å gjøre noen spillere litt bedre.
Tore - eller skal jeg si Rokko - gikk helt til tops denne gang etter en spennende finale mot Svein Åke.
Svein Åke viste oss derimot hvorfor han er på landslaget med sitt spill innledende, hvor han var fullstendig suveren med et snitt på 235 over ni serier - imponerende spill på denne oljeprofilen hvor du ikke fikk veldig mye hjelp fra banene!!
I finalespillet viste Tore hele tiden at han er i form og spilte serie etter serie rundt 230 så vi må vel konkludere med at det var en vel fortjent seier.
Vi i Verdal BK vil takke alle deltakere for denne gang og også Levanger Bowling og Veikko både for sponsing (kule som ble vunnet av Arvid Espen) og for å stille entusiastisk opp ved turneringer!
Godt Nytt År til dere alle ønskes fra oss i Verdal BK.