Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fullpott for Umbrodamene i sesongstarten

22. okt. 2012, 22:19 av Åse Jacobsen

I årets tredje serierunde var det endelig duket for sesongstart for oss damene også. Laget bestod av Ingrid, Tove, Live, Grethe og Åse som fløy til Torp fredag ettermiddag.

Lørdag formiddag var motstanderen Larvik og vi var alle tente på å få en god start. Det ble det imidlertid ikke, hele laget virket nervøst og vi kom svært dårlig i gang. Likevel viste vi styrke og dro i land 3-0 i første serien. Så kom herrelaget vårt, som også var nedover for å spille, og med deres støtte gikk det mye bedre. Tilslutt kunne vi dermed innkassere sesongens første topoenger med en fantastisk 12-0 seier!
Søndag hadde vi forflyttet oss til Kristiansand og ny opprykkede Sørlands-Strike var neste motstander på parketten. Også her fikk vi en tung start på noe som må sies å være krevende forhold. Med 3-0 tap i første serie måtte vi virkelig ta oss sammen. Her gjorde laget en kjempe jobb med Ingrid på benken i spissen. Og med 3-0 i andre og tredje serien var vi sikret uavgjort og trengte bare et poeng i siste serien for seier. Vi viser styrke og tar likegodt de tre siste banepoengene også. To nye poeng var dermed sikret.
Oppsummert var dette en kjempe god start på sesongen, fire poeng i tillegg til hele 21 banepoeng som kan vise seg å være viktig når medaljene deles ut i april. Det var dermed en fornøyd gjeng som reiste hjem etter en trivelig tur på Sørlandet.