Grenland BK Logo.JPG

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Grenland BK på treningstur til Sverige

22. mars 2015, 21:20 av Odd Larønningen
Juniorene med Linda Haglund Sverige mars 2015.jpg

Klubben var i helgen på treningsleir/tur til Vanersborg i Sverige. Med på turen var 9 av juniorene: Andrea, Anders, Erik, Kristian, Fredrik, Martin B, Morteza (Mori), Reimon og Thobias. Seniorer var: Benedikte, Jørn Andre, Martin G, Odd L, Norman og Morten. Familie og "supportere var: Allan S, Gerd L, Gerd , Gunn L og Jan (Mori) De fleste med overfart fredag kl.14.00 med Strømstadferja.
Etter innsjekking på Best Western Hotel i Trollhettan ble det litt kveldsbowling på noen av juniorene, mens de voksne fant seg et bedre spisested rett rundt hjørnet av bowlinghallen. Det ble en tidlig kveld for de fleste etter en dag på reisefot.
Lørdag morgen startet med frokost på hotellet før turen gikk til Vanersborg og bowlinghallen der. Vi leide da 6 baner i 2 timer til trening med 5 spillere på hvert banepar. Da treningsøkta var over ble det servert lunsj til alle av "Kalle" som driver hallen.
Den planlagte treningskampen mot et lokalt lag ble startet av oss med 8 juniorer. Jørn Andre og Martin G. stilte for motstanderleget da de bare stilte med 6 stk. Etter 2 spilte serier gikk Martin B, Erik og "Mori" ut, mens Benedikte, Norman og Thobias gikk inn på deres plasser. Vi tapte kampen 7-13, men mange av oss spilte godt.
Et lagbilde av juniorene sammen med tidligere svensk landslagsspiller Linda Haglund ble tatt. Linda er forøvrig også gift med en av Norges beste spillere de siste årene, Tore Torgersen.
Etter endt kamp gikk turen tilbake til hotellet og litt avslapping. Kl. 17.15 samles alle (20 stk.) på "Mama Mia pizzeria" hvor vi hadde et godt og trivelig måltid sammen. Senere på kvelden var det bestilt 2 baner i bowlinghallen for diskobowling. Her var 10 av våre med å hadde det svært så gøy den tiden det varte. Desverre var bestillingen vår av 2 baner i 2 timer misoppfattet av hallen slik at vi kun fikk 1 times bowling, Men ingen sure miner av den grunn. Alle var fornøyde med det de hadde opplevd.
Resten av kvelden ble tilbrakt på hotellet hvor vi også fikk oppleve en brannalarm med fulll utrykning. Det var heldigvis bare feil på en branndetektor.
Søndag var hjemreisedag som startet med frokost på hotellet. Etter utsjekking reiste alle etterhvert hjemover. Noen via Strømstadferja til Sandefjord, mens andre tok en tur via Svinesund og Moss-Horten.
Alt i alt en svært vellykket tur som alle i reisefølget var fornøyd med.

En stor takk til Jørn Andre som planlegger og ordner disse turene og også en stor takk til Bowlinghallen i Vanersborg og Kalle som "steller" så godt med oss hver gang vi kommer på besøk.