Grenland BK Logo.JPG

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Koronatiltak, trening og serie

10. nov. 2020, 00:11 av Odd Larønningen

I kveld, mandag 9 november har klubben hatt styremøte om disse tingene og bestemt følgende.

Seriekamper: Alle våre kamper med begge lag i 3 divisjon avlyses, men vi prøver å få til å spille årets kamper som telefonkamper når det løses opp på koronatiltakene igjen.
Døveliga: Alle kommende kamper utsettes til det løses opp på koronatiltakene igjen. (5 igjen å spille før nyttår)
Veteranliga: Alle kommende kamper utsettes til det løses opp på koronatiltakene igjen. (3 igjen å spille før nyttår)

Trening: Tirsdag og torsdag 20.00 – 21.30. forsetter, men kun for de under 20 år. Det vil bli egne regler å forholde seg til.
Pga. vanskeligheter med å holde 1 meters avstand hele tiden skal maske brukes mens man trener, ha god håndhygiene og færrest mulig baller i spill.
Alle vi andre som er 20 år og eldre må vente med obligatoriske klubbtreninger til det løses opp på koronatiltakene igjen. Det er fremdeles lov for oss over 20 år å reise til Down Town å bowle utenom klubbtreninger og her vil de som har betalt inn trening for en av ukedagene for november få dekt en (3 Pack = kr.180,-) av klubben. Den som har betalt for begge dager får 2 x 3 Pack. Denne ordningen vil i første omgang gjelde ut november. Få kvittering på beløpet å få refundert det av Jørn Andre.

Det er mange spørsmål og svar angående hall, bowling, trening, serie og korona for tiden og vi i styret gjør det vi kan for at det kan spilles bowling, at vår hall kan holde åpent og at ingen skal bli smittet av korona-viruset.

Klubbstyret ber alle følge gjeldende smittevernregler og ønsker alle lykke til med det!

For styret
Odd L.