CIMG0684.JPG

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Forklaring mottatt fra Metro Holmen

12. sep. 2011, 08:58 av Ulf N. Moen

Siden jeg har mottatt henvendelser fra folk som ikke holder til på Metro Holmen, så har jeg lagt inn e-posten jeg har mottatt og mitt svar på denne under.

Hei Ulf!

Det er svært så beklagelig å måtte komme med informasjon til deg etter at kampen er avsluttet og tapt. Viser til dine komentarer angående usportslig opptreden (av meg) og useriøse dagligleder (avd leder).
Det sanne faktum er at det har gått et år siden den nye oljemaskinen ble kjøpt inn av Metro og det var på tide med utskifting av såkalte (oljeveker), dette ble beklageligvis gjort igår formiddag av Metro sine mekanikere. Noe som medfører at det kommer en høyere mengde olje på banen enn det normalt sett har gjort selv om maskinen blir kjørt med samme oljeprofil som dere er vant til å spille på. Over noen uker vil oljevekene sette seg og det vil bli en mer riktig menge olje på banen i forhoid til det som var på kampen idag. Det programmet som ble kjørt på banene idag er "hus profilen", etter instruks av Morten (mekanikeren) ble denne lagt på grunn av det faktum at det hadde blitt såpeglatte baner om osloliga programmet hadde blitt lagt.

Etter en fredag med smekkfull hall, og mange mennesker som hadde tatt turen til hallen for å nyte noen pils og god mat hadde det blitt mye søl på enkelte ansatser. for å kunne oppnå en vis likhet mellom ansatsene er man nødt til å "vaske ansatsene," ikke polere som du referer til. Siden det var jeg som gjorde denne jobben kan jeg informere deg om at det var 50/50 vann og jif i den flasken jeg benyttet til å rengjøre ansatsene med. om du kan kalle meg usportslig på dette grunnlaget må jeg beklage så mye, men det var kun en intensjon i at jeg vasket ansatsen! og det var ikke noe i nærheten av usportslig.

håper denne informasjon også kommer ut til dine klubbmedlemmer slik at det ikke blir flere misforståelser rundt det sportslige.

Ha en fortsatt fin helg Ulf, også ses vi på Torsdags treningen. kanskje banene har blitt noe bedre å spille på:)

På denne e-posten svarte jeg følgende:
Hei og god morgen !

Da har jeg kopiert inn klubbens medlemmer slik at alle får se forklaringene til de avgjørelsene som ble tatt i forkant av lørdagens seriekamper.

Veldig synd at at vi ikke fikk denne informasjonen før kampene vedr grunn til valg av oljeprofil og at vi derfor ville “møte” på en helt annen mengde olje enn vanlig.

Jeg fikk vite av Per på onsdag eller torsdag at det skulle byttes veker på oljemaskinen.
Derfor reagerte ikke jeg med en gang da jeg regnet med at det var det som var årsaken til at det var mer olje enn vanlig.
Det var først da jeg ble fortalt etter kampen mot dere at det var gitt informasjon om at det skulle oljes med en annen profil at jeg reagerte.
Vedr ansatsene sa var de fine for oss i Red Crown etter å ha prøve "sklidd".
Jeg hadde også i bakhodet at vi på siste trening før seriestart blir spurt om vi kunne trene på bane 1 til 3 fordi Frogner trengte “våre” baner.

Da har vi lagt dette bak oss og satser på at samarbeidet i tiden framover blir det slik vi har avtalt med hallen tidligere i høst.

Ha en fortsatt fin dag 